Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
PRECIZARI privind savarsirea infractiunii de ultraj in cartierul Ghinda.

Avand in vedere evenimentul din data de 7 aprilie a.c., pentru corecta informare a cetatenilor, Compartimentul Relatii Publice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud REVINE cu urmatoarele precizari:

 Informatiile aparute in spatiul public, altele decat cele comunicate de catre Compartimentul Relatii Publice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, cu privire la evenimentele produse si modul de lucru al procurorilor si politistilor din cadrul Serviciului de Investigatii criminale nu reprezinta pozitia oficiala a institutiei.

  Sambata, 7 aprilie a.c., ora 22.29, Politia a fost sesizata prin SNUAU 112 despre faptul ca, in cartierul Ghinda din municipiul Bistrita, un grup de persoane tulbura ordinea si linistea publica.

 La fata locului a intervenit o patrula mixta, formata dintr-un politist si un jandarm. Acestia au depistat mai multe persoane care tulburau ordinea si linistea publica, iar in momentul in care patrula le-a solicitat sa inceteze si sa se legitimeze, au refuzat. Una dintre acestea a devenit recalcitranta, a inceput sa ameninte si sa manifeste acte de violenta, in urma carora jandarmul a fost ranit usor. Politistul l-a somat sa inceteze, iar pentru ca nu s-a supus somatiilor, acesta a tras mai multe focuri de avertisment. A fost prins ulterior de catre politistii de investigatii criminale si identificat ca fiind un barbat de 26 de ani, din Bistrita.

 Avand in vedere cele intamplate, a fost sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita, institutie competenta conform prevederilor legale in vigoare sa efectueze cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj.

 

 

0 comentarii2744 vizualizări11 aprilie 2018




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0