Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 22 Ianuarie 2019 - 14486 vizitatori azi
TREI PERSOANE, RETINUTE PENTRU TRAFIC DE MINORI.

Politistii de combatere a criminalitatii organizate si procurorii D.I.I.C.O.T.  din  Bistrita-Nasaud cerceteaza o femeie si doi barbati pentru trafic de minori. Cei trei sunt banuiti ca ar fi gazduit si determinat mai multe minore sa practice prostitutia. La data de 26 aprilie a.c., politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - B.T Bistrita-Nasaud, cu suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane, au  efectuat 5 perchezitii, pe raza judetului Bistrita-Nasaud, la locuintele unor persoane banuite de comiterea infractiunii de trafic de minori.

Din cercetarile efectuate au  rezultat indicii ca, incepand cu anul 2016, o femeie si doi barbati ar fi recrutat mai multe minore pe care le-ar fi gazduit si determinat sa practice prostitutia.

In urma administrarii probatoriului, cele trei persoane, o femeie de 41 de ani si doi barbati de 31 de ani, respectiv 21 de ani, au fost retinute pentru 24 ore sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de minori si complicitate la infractiunea de trafic de minori.

In cursul zilei de astazi, cei trei vor fi prezentati Tribunalului Bistrita-Nasaud, cu propunere de arestare preventiva.

 

Activitatile s-au desfasurat cu sprijinul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

 

 

0 comentarii1071 vizualizări28 aprilie 2018
rss 2.0
rss 2.0