Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 22 Ianuarie 2019 - 13878 vizitatori azi
Barbat retinut pentru 24 ore pentru comiterea mai multor furturi din locuinte.

La data de 3 mai a.c., in cadrul cercetarilor efectuate in mai multe dosare penale, privind savarsirea infractiunii de furt, politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei municipiului Bistrita au identificat un barbat, de 39 ani, din Bistrita, banuit de comiterea faptelor.

 Astfel, barbatul este cercetat pentru faptul ca, in perioada februarie-martie a.c. ar fi comis mai multe furturi din locuinte, cauzand un prejudiciu, in valoare totala de 7400 lei.

 Fata de acesta, a fost luata masura retinerii pentru 24 ore, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de luare a unei masuri preventive.

 

 

Pentru a evita accidentele rutiere, recomandam tuturor participantilor la trafic sa respecte regulile de circulatie. 

La data de 3 mai a.c., un tanar, de 25 ani, din Lechinta, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii Bistrita a surprins si accidentat un barbat, de 47 ani, din Sieu-Magherus, care in momentul impactului ar fi patruns pe partea carosabila.

 Accidentul rutier s-a soldat cu ranirea usoara a pietonului.

 Atat conducatorul auto, cat si pietonul au fost testati alcooltest, rezultatele fiind negative.

 Politistii Biroului Rutier continua cercetarile pentru vatamare corporala din culpa.

 

Politistii rutieri recomanda pietonilor:

Sa traverseze drumul public numai prin locurile special amenajate (pe trecerea pentru pietoni) si la culoarea verde a semaforului electric, acolo unde exista.

Sa nu traverseze niciodata in fuga pe marcajul pietonal, indiferent de urgenta existenta la un moment dat.

Sa se asigure permanent, chiar si atunci cand se afla pe trecerea pentru pietoni, ca traversarea se poate face in conditii de siguranta (vehiculele sunt oprite inaintea marcajului pietonal, in special cand drumul are mai multe benzi de circulatie pe sens).

Sa nu traverseze prin fata sau prin spatele mijloacelor de transport in comun, atunci cand acestea sunt oprite in statie.

Sa nu se deplaseze pe partea carosabila, iar acolo unde nu exista trotuar sau acostament (preponderent in mediul rural), sa se deplaseze pe partea stanga a drumului, cat mai aproape de marginea acestuia.

Sa nu lase copiii sa traverseze singuri. Acestia sunt imprevizibili si nu pot aprecia corect distantele si vitezele. Nu uitati! - copiii imita comportamentul rutier al adultilor.

 

NU conduceti vehicule daca nu detineti permis de conducere! - Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fara permis de conducere constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani.

 

La data de 3 mai a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au identificat in trafic un tanar, de 18 ani, din Domnesti, in timp ce conducea o motocicleta neinmatriculata prin localitate.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca acesta nu detine nici permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

In cauza, s-a intocmit dosar penal pentru punerea in circulatie pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

***

 

In noaptea de 3/4 mai a.c., politistii rutieri din cadrul Politiei orasului Beclean au depistat in trafic un barbat, de 31 ani, din Solovat, judetul Suceava, in timp ce conducea o autoutilitara pe DN 17, pe directia spre Bistrita, avand suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 Astfel, a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

***

La data de 3 mai a.c., politistii Biroului de Ordine Publica au depistat in trafic un tanar, de 19 ani, din Sinmihaiu de Cimpie, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Politistii rutieri au intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

Update:

 La data de 3 mai a.c., in urma extinderii cercetarilor privind comiterea infractiunii de talharie din data de 30 aprilie a.c., fata de un bucurestean, de 42 ani, politistii de la investigatii criminale din cadrul Politiei orasului Beclean au identificat inca doi tineri, de 19 ani, respectiv 26 ani, ambii din Caseiu, judetul Cluj, banuiti de complicitate la talharie.

 Fata de cei doi a fost luata masura retinerii pentru 24 ore, fiind prezentati azi, 4 mai a.c., Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean cu propunere de arestare preventiva.

 Judecatoria Beclean si-a insusit propunerea, dispunand masura arestarii preventive pe o perioada de 30 de zile.

 

 

UPDATE:

 La data de 2 mai a.c., fata de barbatul de 37 ani, din Dej, care in noaptea de 29/30 aprilie a.c. a fost depistat in trafic conducand un autovehicul neinmatriculat, sub influenta alcoolului si fara permis de conducere, a fost luata masura retinerii pentru 24 ore.

 Astfel, la data de 3 mai a.c., Judecatoria Beclean a dispus luarea masurii preventive a arestului la domiciliu pe o perioada de 30 de zile. 

 

 

0 comentarii826 vizualizări04 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0