Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 22 Ianuarie 2019 - 14174 vizitatori azi
INFRACTIUNI LA REGIMUL RUTIER, CONSTATATE DE POLITISTI.

La data de 4 mai a.c., in Mijlocenii Bargaului, politistii au efectuat semnalele regulamentare de oprire in trafic unui autovehicul, insa conducatorul acestuia nu a oprit. A fost depistat ulterior, in apropierea locuintei sale, ocazie cu care a refuzat sa fie testat cu aparatul etilotest si sa-i fie prelevate mostre biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Politistii l-au identificat ca fiind un barbat, de 53 de ani, din Mijlocenii Bargaului, iar ca urmare a verificarilor efectuate,a rezultat faptul ca avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

 Politistii au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu permisul suspendat si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

***

 

La data de 5 mai a.c.,pe DJ 162, in localitatea Stupini, politistii l-au depistat in trafic, pe un tanar, de 27 ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism, desi se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

 In urma testarii cu aparatul etilotest rezultatul a fost pozitiv si a fost transportat la spital, unde i-au fost prelevate probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile continua de catre politistii Sectiei 1, care au intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

***

 

La data de 6 mai a.c., in localitatea Josenii Birgaului, politisti l-au identificat in trafic, pe un tanar, de 26 ani, din localitate, care conducea o autoutilitara, desi se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

 Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de peste de 0,60 mg/l alcool pur in aerul expirat. Cercetarile continua si s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

***

La data de 5 mai a.c., in Rebrisoara, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud l-au depistat pe un barbat, de 45 ani, din Rebrisoara, in timp ce conducea un moped inmatriculat in Spania, fara a detine permis de conducere.

 Susnumitul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv. Politistii au intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 De asemenea, la aceeasi data, pe DN 17C, in Cosbuc, politistii l-au depistat pe un barbat, de 43 de ani, din localitate, care conducea un autoturism, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Cel in cauza este cercetat de catre politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud pentru conducerea cu alcoolemie.

 

ACCIDENTE RUTIERE

 La data de 4 mai a.c., in municipiul Bistrita, un autoturism, condus de un tanar, de 19 ani, din localitate, a fost acrosat de catre un alt autoturism, care circula pe aceeasi directie de mers. La fata locului, politistii au stabilit faptul ca tanarul de 19 ani era angajat regulamentar in depasirea unui alt autoturism, condus de un barbat, de 59 ani, din Bistrita, insa acesta din urma a efectuat un viraj spre stanga, acrosandu-l.

 In urma accidentului, barbatul de 59 de ani a fost ranit usor. Ambii conducatori au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

 S-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

***

La data de 4 mai a.c., un barbat, de 40 ani, din Bistrita, care conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, aflandu-se intr-o intersectie, nu a acordat prioritate de trecere si a intrat in coliziune cu o motocicleta care era condusa regulamentar, de un tanar, de 27 ani, din aceeasi localitate. In urma accidentului, motociclistul a fost ranit usor.

 Atat conducatorul auto, cat si motociclistul au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului Rutier.

***

 La data de 4 mai a.c., pe D.N. 17C, un tanar, de 18 ani, din Romuli, care conducea o autoutilitara, a pierdut controlul directiei de deplasare, a iesit in afara partii carosabile si s-a rasturnat in raul Salauta.

 In urma accidentului, conducatorul auto a fost ranit usor. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud.

***

 

La data de 5 mai a.c, in Nasaud, un barbat, de 69 ani, din Floresti, in timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzator la efectuarea virajului spre stanga si a intrat in coliziune cu o bicicleta, condusa regulamentar, de un barbat, de 64 ani, din Nasaud.

 In urma impactului a rezultat ranirea usoara a biciclistului. Cei doi au fost testati alcooltest, rezultatele fiind negative. 

S-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, iar cercetarile continua de catre politistii nasaudeni.

***

 

La data de 5 mai a.c., un tanar, de 24 de ani, din Cepari, in timp ce conducea un autoturism, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul directiei de deplasare, a iesit in afara partii carosabile si a intrat in coliziune cu un autoturism care stationa, iar apoi a fost proiectat intr-o autoutilitara, oprita in afara partii carosabile. In urma accidentului, tanarul de 24 de ani a fost ranit usor.

 Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de peste 0,60mg/l alcool pur in aerul expirat. De asemenea, in urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca acesta nu detine permis de conducere, iar autovehiculul are numerele de inmatriculare expirate.

 Cercetarile sunt continuate de Politia orasului Nasaud si s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, conducerea sub influenta alcoolului,conducerea unui vehicul fara permis de conducere, punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat.

***

 

La data de 6 mai a.c, in municipiul Bistrita, un barbat, de 40 de ani, din localitate, a surprins si accidentat o fetita, de 4 ani, care traversa strada in fuga, prin loc nepermis.

In urma impactului, fetita a fost ranita usor. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. S-a intocmit dosar penal.

***

 

La data de 6 mai a.c., politistii din Singeorz-Bai l-au depistat in trafic, pe un barbat, de 34 de ani, din Ilva Mica, care conducea un autoturism, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de peste 1.30 mg/l alcool pur in aer expirat.

 

S-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

1 comentariu798 vizualizări08 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0