Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 08 August 2020 - 19926 vizitatori azi
Record inregistrat la o gradinita din municipiul Bistrita.

Peste 150 de copii au facut peste 15 minute de liniste, fiind acaparati de Lord, cainele-politist!  In 23 mai a.c., in cea de-a treia zi a "Saptamanii Prevenirii Criminalitatii", politistii de la prevenire, actiuni speciale si rutiera au fost prezenti la Gradinita "Dumbrava Minunata", unde au lansat proiectul educational "Politistul-prietenul meu".

Rezumatul zilei: demonstratii ale cainelui-politist Lord, autospeciala de la rutiera, desene pe asfalt, premii si multe zambete.

Activitatile au fost organizate si in contextual programului "Scoala Altfel", iar Lord, cainele-politist, a captat toata atentia si toate privirile celor prezenti. Cei mici s-au imprietenit rapid cu Lord, s-au jucat si au facut fotografii…despartirea a fost dureroasa!

Dupa ce au invatat temeinic, la clasa, cu educatoarele, semnele de circulatie, astazi, tot in curtea gradinitei, copiii au primit vizita politistilor de la rutiera. Autospeciala s-a dovedit a fi deosebit de incapatoare pentru zecile de prescolari, care nu au ratat prilejul de a se urca la volan si de a-i testa aparatura din dotare.

La finalul activitatilor, politistii au organizat un concurs de desene pe asfalt, toate grupele fiind premiate cu baghete care fac baloane de sapun, o bucurie pentru cei mici.

A fost o zi minunata, in care cei mici au invatat jucandu-se si s-au jucat invatand cum sa aiba grija de bunurile lor si cum sa circule corect.

0 comentarii2065 vizualizări24 mai 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0