Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 21 Februarie 2020 - 3714 vizitatori azi
Actiuni pentru combaterea delictelor silvice, pe raza comunei Dumitra.

La data de 29 mai a.c., politistii Postului de politie Dumitra, impreuna cu cei ai  Biroului Delicte Silvice Bistrita-Nasaud au organizat si desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea transportului ilegal de material lemnos, pe raza localitatilor Dumitra, Cepari si Tarpiu.

 Cu aceasta ocazie, pe DN 17C, in Dumitra, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud l-au oprit in trafic, pentru control, pe un barbat, de 54 ani, din Tiha Birgaului, care transporta cu o autoutilitara material lemnos.

 Din verificarile efectuate de politisti a rezultat faptul ca autoutilitara avea montate doua randuri de placute de inmatriculare, inspectia tehnica periodica fiind  expirata. De asemenea, cantitatea de material lemnos, respectiv 11 mc de cherestea, in valoare de 7700 de lei, era transportata fara documente legale.

 Ca urmare a celor constatate, politistii Sectiei 6 au intocmit dosar penal pentru punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat. Totodata, barbatul in cauza a fost sanctionat contraventional conform Legii 171/2010, a fost dispusa confiscarea materialului lemnos si imobilizarea autoutilitarei.

 

 

 

 

 

0 comentarii1470 vizualizări30 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0