Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 10 Iulie 2020 - 6272 vizitatori azi
Sute de elevi de clasa I, din tot judetul, au absolvit Scoala Sigurantei TEDI, alaturi de indragita mascota.

Pentru ca ne-am propus ca finalul editie cu numarul patru al "Scolii Sigurantei TEDI" sa fie memorabil pentru elevii de clasa I, participanti la acest proiect, pentru ca siguranta lor este prioritatea noastra, pentru ca maine sarbatorim copilaria si copiii din lumea-ntreaga si pentru ca am dorit sa rasplatim sarguinta elevilor si implicarea dascalilor participanti… astazi, 31 mai a.c., mascota TEDI a venit la Bistrita cu daruri pentru copii!

 In asteptarea ei, politistii de la actiuni speciale au facut exercitii demonstrative la care a participat si Lord, cainele-politist. Invitatii nostri, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al Judetului Bistrita-Nasaud, Inspectoratul Judetean de Jandarmi "Gelu Voievod", Serviciul Judetean de Ambulanta Bistrita-Nasaud si Automobil Clubul Roman Bistrita au organizat pentru copiii prezenti expozitii cu tehnica, aparatura din dotare, masini si mini-karturi.

 

*** 

Scoala Sigurantei TEDI este un proiect preventiv-educativ implementat, la nivel national, de catre Politia Romana, in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si compania Timbark Romania.

 Peste 50 de unitati scolare din judetul Bistrita-Nasaud, dintre care 40 din mediul rural s-au inscris in acest proiect, care aduce in prim-plan una dintre prioritatile de prevenire nationale, delincventa juvenila si victimizarea minorilor.

 Proiectul se adreseaza elevilor de clasa I, iar temele abordate in activitatile desfasurate au vizat siguranta in scoala, siguranta in drum spre scoala si siguranta acasa.

Multumim cadrelor didactice pentru implicarea de care au dat dovada si pentru interesul manifestat atunci cand vine vorba de siguranta elevilor.

0 comentarii2065 vizualizări31 mai 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0