Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 10 Iulie 2020 - 6132 vizitatori azi
ACTIUNI PREVENTIVE PENTRU SIGURANTA MEDIULUI.

Cinci fapte de natura penala, constatate de politisti, ca urmare a unor actiuni desfasurate pe raza judetului.

La data de 30 mai a.c., politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au actionat pentru prevenirea, identificarea si sanctionarea faptelor de natura penala si contraventionala la regimul produselor de protectie a plantelor.

Actiunile au avut in vedere verificarea modului in care sunt respectate prevederile legislatiei in vigoare de catre persoane fizice si agenti economici, precum si depistarea neregulilor ce pot prezenta riscuri majore de producere a unor evenimente grave pentru sanatatea populatiei si a mediului inconjurator.

In urma activitatilor desfasurate, echipele de control au constatcre de 1.000 lei si au fost indisponibilizate 1400 kg de deseuri si 188 plicuri continand produse de protectie a plantelor avand termenul de valabilitate expirat.  

Totodata, ca urmare a controalelor efectuate, politistii s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de nerespectarea regimului armelor si munitiilor, fata de un barbat, de 43 de ani, din Bistrita. Din verificarile efectuate, a rezultat faptul ca, acesta ar fi detinut fara drept o arma letala, care a fost ridicata in vederea cercetarilor.

S-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de nerespectarea regimului armelor si al munitiilor.

2 commentarii1841 vizualizări01 iunie 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

montain
07 Iunie 2018 - 11:22

La mediu, pentru apararea naturii, sunt angajati circa 5-6 inspectori. Ce pot face astia, intr-un "mediu " de "cio.par,lani " care toata lumea se " ca.ca-n cap " la toata lumea si care arunca gunoaiele de la unul la altul ?

Balan Marius- ecologist- PV
03 Iunie 2018 - 14:18

Astept de la POLITIA Bistrita daca are chef sa apere MEDIUL si legislatia in domeniu, o actiune preventiva prin care sa se opreasca macelarirea spatiului verde si taierea copacilor din PIATA CENTRALA. Ei ce ziceti ? Bagati o leaca de spaima in primar si consilieri ? Nu uitati ca baietii din administratie sunt primii care incalca legi la greu !

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0