Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 21 Februarie 2020 - 2832 vizitatori azi
PERCHEZITII LA PERSOANE BANUITE DE TRAFIC DE DROGURI.

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Bistrita-Nasaud, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. - B.T. Bistrita-Nasaud, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane, au efectuat 22 de perchezitii la domiciliile unor persoane banuite de trafic de droguri. 14 persoane au fost retinute pentru 24 de ore.

 La data de 7 iunie a.c., politistii de combatere a criminalitatii organizate din Bistrita-Nasaud, cu suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - B.T. Bistrita-Nasaud, au efectuat 22 de perchezitii, in Bistrita si Cluj-Napoca.

 Activitatile au vizat mai multe persoane banuite ca ar face parte dintr-o grupare infractionala, specializata in traficul de droguri de risc de provenienta proprie si din strainatate.

 In urma investigatiilor, au rezultat indicii ca in cursul anului 2016, pe raza judetului Bistrita-Nasaud a fost constituit un grup infractional organizat specializat in comercializarea de droguri de risc, respectiv cannabis. Ulterior, la grup ar fi aderat si alte persoane, de pe raza judetului. Totodata, politistii au stabilit ca membrii gruparii ar fi cultivat cannabis, pe care ulterior l-ar fi comercializat.

 In urma perchezitiilor, politistii au descoperit 3 culturi de cannabis, instalatii de iluminat, fertilizatori, muguri de canabis, 14 grindere, un cantar electronic, dispozitive pentru fumat si role cu foi pentru tigari. De asemenea, au mai fost ridicate 21 de telefoane mobile, 10 laptopuri si sume de bani.

 Fata de 14 persoane a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore, acestea fiind cercetate pentru constituirea de grup infractional, detinere si trafic de droguri de risc.

 La actiune au participat si politisti de combatere a criminalitatii organizate din Cluj, Maramures si Salaj, colegi de la Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, jandarmi ai Gruparii de Jandarmi Mobila "Regele Ferdinand I" Targu-Mures, specialisti ai Directiei Regionale Vamale Cluj-Napoca.

0 comentarii2016 vizualizări09 iunie 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0