Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Doi barbati banuiti de furt calificat, identificati de politisti.

In noaptea de 3/4 iulie a.c., in urma unui control in trafic, politistii din cadrul Politiei orasului Beclean au depistat un tanar, de 21 ani, din Chiochis, in timp ce transporta cu un autovehicul, coli de tabla, in valoare de aproximativ 3000 lei, fara documente legale.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca, in aceeasi noapte, tanarul de 21 ani ar fi sustras colile din tabla, din incinta unei societati comerciale de pe raza orasului Beclean.

 In cauza, a fost inregistrat dosar penal, sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, efectuandu-se in continuare cercetari pentru documentarea intregii activitati infractionale.

 

*** 

 

La data de 3 iulie a.c., in cadrul cercetarilor efectuate intr-un dosar penal, privind savarsirea infractiunii de furt calificat, politistii Postului de Politie Lechinta au identificat un barbat, de 29 ani, din Hodac, judetul Mures, banuit de comiterea faptei.

 Acesta este cercetat pentru faptul ca, in noaptea de 18/19 iunie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuinta de pe raza localitatii Tigau. Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate.

 Politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, pentru documentarea intregii activitati infractionale.

 

Conducerea unui vehicul fara permis de conducere se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani.

 La data de 3 iulie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au oprit pentru control in trafic un tanar, de 22 ani, din Mintiu, in timp ce conducea un autoturism prin localitate.

 In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca tanarul nu detine permis de conducere.

 Astfel, in cauza, a fost intocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara permis de conducere.

 

 

foto - arhiva Marius Chiuzan

0 comentarii2912 vizualizări04 iulie 2018




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0