Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 28 Martie 2024 - 14587
Barbat banuit de comiterea unui furt, identificat de politisti. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.

La data de 7 august a.c., in cadrul cercetarilor efectuate intr-un dosar penal, privind savarsirea infractiunii de furt, politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat un barbat, de 54 ani, din Bistrita, banuit de comiterea faptei. Barbatul este cercetat pentru faptul ca, la data de 18 iulie a.c., ar fi sustras un portmoneu, in care erau sumele de 900 euro, respectiv 200 lei, precum si documente personale, dintr-un cos de cumparaturi, aflat in  parcarea unei societati comerciale.

 Prejudiciul cauzat, in valoare totala de aproximativ 4400 lei, a fost recuperat in totalitate.

 Politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

 

Pentru prevenirea unor astfel de fapte, Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita- Nasaud, reaminteste tuturor:

- sa  pastrati intotdeauna geanta sau poseta la vedere, in partea din fata a corpului si inchisa;

- sa purtati  portofelul sau banii  intr-un buzunar interior al vestimentatiei, in partea din fata, cat mai aproape de corp! Niciodata nu-l tineti in buzunarul din spate al pantalonilor;

- Sa nu afisati ostentativ bunurile de valoare;

- Aveti grija de bunurile dumneavoastra atunci cand sunteti intr-un spatiu public/ magazin/ zona aglomerata! Hotii pot profita de neatentia dumneavoastra!

 

 

0 comentarii2709 vizualizări08 august 2018




rss 2.0
rss 2.0