Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Tanar de 19 ani, cercetat pentru comiterea mai multor furturi din auto, comise toate pe raza municipiului Bistrita.

La data de 31 august a.c., in cadrul cercetarilor efectuate, politistii Biroului de Investigatii Criminale, sprijiniti de criminalisti, au identificat si depistat un tanar, de 19 ani, din Petris, banuit de comiterea mai multor furturi. Astfel, politistii au stabilit faptul ca, in noaptea de 13/14 august a.c., respectiv 21/22 august a.c., tanarul ar fi sustras bunuri, in valoare totala de aproape 15.000 de lei, din 7 autoturisme care erau parcate pe diverse strazi din municipiului Bistrita.

Tanarul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar cercetarile sunt continuate de catre politistii de investigatii criminale,din cadrul Politiei municipiului Bistrita, pentru recuperarea prejudiciului si stabilirea intregii activitati infractionale.

 

 

Infractiuni la regimul rutier, constatate de politisti, pe raza judetului.

 La data de 2 septembrie a.c., politistii l-au depistat in trafic, pe drumul comunal numarul 44, in localitatea Sant, pe un barbat, de 39 ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism, desi consumase bauturi alcoolice.

Fiind testat, aparatul etilotest a indicat o valoare de peste 1,60 mg./l alcool pur in aerul expirat si i-au fost prelevate mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, politistii au constatat faptul ca barbatul in cauza are  dreptul de a conduce vehicule anulat.

Cercetarile continua, fiind intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si conducerea unui vehicul fara permis de conducere. 

***

 La data de 2 septembrie a.c., politistii l-au oprit in trafic, pe un barbat, de 34 de ani, din Bistrita Bargaului, care conducea un autoturism pe drumul judetean 172/D, pe raza localitatii Prundu Bargaului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de peste 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 ***

 La data de 31 august a.c., politistii Sectiei 1 l-au depistat pe un tanar, de 17 ani, din Dipsa, in timp ce conducea un moped, pe raza localitatii, desi nu detinea  permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. A fost testat cu aparatul aetilotest, iar rezultatul a fost negativ.

 S-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

****

La data de 31 august a.c., pe drumul comunal nr.43, in localitatea Salva, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud l-au oprit in trafic, pentru control, pe un tanar, de 25 de ani, care conducea un autoturism.

 La solicitarea politistilor, tanarul a prezentat un atestat de conducere eliberat de autoritatile spaniole, iar in urma verificarilor  au constatat faptul ca acesta detine  permis de conducere eliberat de autoritatile romane, care este insa retinut.

 Cel in cauza a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv. Politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de "conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

   

 

Neintelegerile pot duce la dosar penal.

 La data de 1 septembrie a.c., un barbat, de 32 ani, din Sintioana, in timp ce se afla in apropierea locuintei sale, din cauza unor neintelegeri de la limita unei proprietati, a fost agresat de vecinul sau, un barbat, de 76 ani, din aceeasi localitate, care l-a lovit cu pumnii si picioarele.

 S-a intocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente, iar cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 1.

 

ESTE INFRACTIUNE!

NU MUTATI vehiculele avariate atunci cand ati fost implicati in accidente rutiere in urma carora au fost ranite persoane!

 La data de 1 septembrie a.c., pe drumul national 17D, in Lunca Ilvei, un tanar, de 26 de ani, din localitatea Sant, in timp ce conducea un autoturism, a intrat in coliziune cu un atelaj hipo. In urma accidentului, carutasul, un barbat de 76 de ani si sotia lui de 71 de ani, ambii din Lunca Ilvei, au fost raniti.

 Pana la sosirea politistilor la fata locului, tanarul a tractat autoturismul pe o distanta de aproximativ 30 metri, in curtea unei locuinte, iar carutasul si-a dus atelajul in curtea locuintei sale.

 Cei doi au fost testati cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv in cazul conducatorului auto si negativ in cazul carutasului.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din Singeorz-Bai sub aspectul comiterii infractiunilor de: vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul sub influenta  alcoolului si parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia.

 

Pentru a fi in siguranta, adoptati o conduita preventiva in trafic!

 La data de 31 august a.c., pe DN 17, un barbat, de 33 de ani, din Suceava, in timp ce conducea un autoturism, pe directia de mers spre Beclean, din cauza nepastrarii in mers a unei distante suficiente, a intrat in coliziune cu o autoutilitara care era condusa de un barbat, de 40 de ani, din Viisoara si care a oprit pentru a se asigura in vederea efectuarii unui viraj la stanga, pe un drum lateral.

 In urma accidentului, soferul de 33 de ani si o pasagera din autoturismul pe care il conducea au fost raniti usor.

 Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

***

 

La data de 31 august a.c., in Bistrita, un barbat, de 58 ani, din municipiu, care conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzator la schimbarea directiei de mers spre stanga si a intrat in coliziune cu o motocicleta, condusa de un tanar, de 26 ani, din Bistrita, care era angajat regulamentar in depasirea autoturismului.

 In urma accidentului, tanarul de 26 de ani a fost ranit usor. Cei doi au fost testati cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

 Politistii Biroului Rutier au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

***

 La data de 31 august a.c., in localitatea Rebrisoara, un barbat, de 44 ani, din localitate, in timp ce conducea un atelaj hipo care nu era semnalizat corespunzator a patruns, de pe un drum secundar, pe DN 17D, fara sa se asigure, moment in care a fost accidentat de un autoturism condus regulamentar, de un barbat, de 36 de ani, din Beclean.

 In urma accidentului, carutasul a fost ranit usor. Cei doi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul in cazul carutasului fiind de peste 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat. Cercetarile continua de politistii din cadrul Politiei Oras Nasaud, Compartiment Rutier.

*** 

 

La data de 31 august a.c., pe DN 17 D, in localitatea Rodna, un barbat, de 50 ani, din localitate, in timp ce conducea o autoutilitara pe directia de mers Rodna spre Maieru,  a surprins si accidentat o fetita, de 6 ani, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.

 Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.           Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Compartiment Politie Rutiera Singeorz-Bai sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

***

 La data de 1 septembrie a.c.,  in municipiul Bistrita, un barbat, de 37 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism, ajuns intr-o intersectie, la efectuarea virajului spre dreapta a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie, de 42 de ani, din Bistrita.

 Cei doi conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv, de peste 0,60 mg/l alcool pur in aerul expirat, in cazul barbatului. Acesta a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile continua de catre politistii Biroului Rutier.

***

La data de 2 septembrie a.c., un barbat, de 31 de ani, din Feldru,  in timp ce conducea un autoturism, pe drumul numit Valea Targului, din localitatea Feldru, a pierdut controlul directiei de deplasare, dupa care s-a rasturnat intr-un parau.

 In urma accidentului, un tanar de 18 ani si o femeie de 68 de ani, ambii din Feldru, pasageri in autoturism, au fost raniti.

 Barbatul de 31 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, iar ca urmare a verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Cercetarile continua de catre politistii din Nasaud.

***

 

La data de 2 septembrie a.c., pe un drum agricol din  Jelna, un barbat, de 53 ani, din Budacu de Jos, care conducea un moped, nu a adaptat viteza de deplasare pe un drum cu pietris, s-a dezechilibrat si a cazut, accidentandu-se.

 In urma verificarilor, politistii au stabilit faptul ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar in urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,91 mg/l alcool in aerul expirat.

 S-a intocmit dosar penal pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa.

 

 

 

0 comentarii2786 vizualizări03 septembrie 2018




rss 2.0
rss 2.0