Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 23 Aprilie 2019 - 4020 vizitatori azi
Politia bistriteana la datorie la sfarsit de saptamana.

In perioada 7-9 septembrie a.c., politistii bistriteni au actionat pe raza intregului judet, pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica, vizand cresterea gradului de siguranta in randul cetatenilor, precum si prevenirea accidentelor rutiere si sanctionarea celor care nu respecta regulile de circulatie, punand in pericol siguranta celorlalti participanti la trafic.

 Ca urmare a actiunilor desfasurate, in acest sfarsit de saptamana, au fost aplicate peste 450 de sanctiuni contraventionale, majoritatea ca urmare a incalcarii normelor O.U.G. 195/2002 - privind circulatia pe drumurile publice. Valoarea totala a sanctiunilor este de peste 120 000 lei.

 Totodata, fata de 14 conducatori auto a fost luata masura complementara a suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice si au fost retrase 5 certificate de inmatriculare pentru diverse abateri.

 

***

 

La data de 8 septembrie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au identificat in trafic un barbat, de 42 ani, din Parva, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, fiind sub influenta alcoolului.

 Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,60 mg/l alcool pur in aerul expirat. De asemenea, a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca barbatul nu detine permis de conducere, iar autoturismul condus de acesta nu este inmatriculat, avand aplicate placute de inmatriculare, care au fost atribuite altui autoturism.

 Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului, conducerea unui autovehicul fara permis de conducere, punerea in circulatie pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si cu numar fals de inmatriculare.

***

 

In noaptea de 8/9 septembrie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat in trafic un tanar, de 24 ani, din Mijlocenii Birgaului, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

 Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,60 mg/l alcool pur in

aerul expirat, motiv pentru care tanarul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate

doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 S-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

 In noaptea de 8/9 septembrie a.c., in Maieru, politistii rutieri din Singeorz-Bai au depistat in urma unui control in trafic, un tanar, de 22 ani, din Singeorz-Bai, in timp ce conducea un autoturism, aflandu-se sub influenta alcoolului.

 Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 S-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

 

 

0 comentarii798 vizualizări10 septembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0