Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 21 August 2019 - 9242 vizitatori azi
Persoane cercetate pentru comiterea infractiunii de conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

La data de 12 septembrie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au depistat in trafic un barbat, de 61 ani, din Nepos, in timp ce conducea prin localitate un autovehicul, care nu avea aplicate placute de inmatriculare.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 In cauza, a fost inregistrat dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara permis de conducere.

 

***

 

La data de 12 septembrie a.c., un tanar, de 24 ani, din Prundu Birgaului, in timp ce conducea un autoturism prin localitate,  a intrat in coliziune cu un atelaj hipo.

 Atat soferul, cat si carutasul au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

 Cu ocazia verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca tanarul de 24 ani are suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 Politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Birgaului continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

       Accidente rutiere in care au fost implicati pietoni.

 La data de 12 septembrie a.c., un barbat, de 65 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii a surprins si accidentat o minora, de 14 ani, din Sirioara, care era angajata in traversarea strazii pe trecere de pietoni.

 In urma accidentului rutier, a rezultat ranirea minorei, care a fost transportata la spital pentru a i se acorda ingrijirile medicale necesare.

 De asemenea, conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Politistii Biroului Rutier au inregistrat dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

***

 

La aceeasi data, 12 septembrie a.c., o femeie, de 29 ani, din Sintioana, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita a surprins si accidentat o femeie, de 54 ani, care era angajata in traversarea regulamentara a strazii.

 In urma accidentului rutier, femeia de 54 ani a fost ranita usor, fiind transportata la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

 Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Politistii Biroului Rutier au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

          ATENTIE soferi!

-        Reduceti viteza si conduceti cu atentie sporita in zona trecerilor pentru pietoni;

-        Acordati intotdeauna prioritate pietonilor angajati in traversarea regulamentara a strazii;

-        Adaptati viteza la conditiile meteo-rutiere pentru a putea opri in siguranta la trecerile pentru pietoni.

0 comentarii1148 vizualizări13 septembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0