Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 18 Iunie 2019 - 16694 vizitatori azi
Sanctiuni de peste 90.000 de lei au fost aplicate de politistii de la investigarea criminalitatii economice.

Nereguli in domeniul comertului cu legume-fructe.  La data de 20 septembrie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, impreuna cu politisti de ordine publica din cadrul Politiei municipiului Bistrita, au desfasurat activitati pentru prevenirea si combaterea faptelor ilicite din domeniul comertului si prestarilor de servicii catre populatie in locurile unde se comercializeaza legume-fructe.

 Astfel, au fost verificati peste 60 de operatori economici, iar ca urmare a verificarilor efectuate au fost constatate si aplicate 41 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 92.000 de lei. Din totalul sanctiunilor aplicate, 27 prevazute sunt prevazute de Legea cu nr. 12/1990, 12 sunt prevazute de Legea cu nr. 145/2014, restul fiind de alta natura. Totodata, a fost confiscat numerar in suma de 1.969 lei.

 

Un pagubit multumit.

 La data de 20 septembrie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au surprins in flagrant delict trei persoane, care sustrageau nuci, de pe un teren situat in localitatea Archiud.

 Astfel, politistii din Teaca s-au sesizat din oficiu si au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. De asemenea, politistii au identificat trei persoane banuite ca ar fi sustras cantitatea de 102 kg de nuci, respectiv un barbat si doua femei, cu varste cuprinse intre 36 de ani si 62 de ani, din Pinticu.

 Prejudiciul a fost recuperat si restituit pagubitului, un barbat, de 74 de ani, din localitatea Archiud.

 

 

 

Politistii cerceteaza imprejurarile in care un barbat de 48 de ani si-a pierdut viata. 

 La data de 20 septembrie a.c., politistii au fost sesizati despre faptul ca, pe raza localitatii Anies, in apropierea unui autocamion, pe drumul forestier Valea Secii se afla o persoana in stare de inconstienta. Din pacate, aceasta nu a raspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

 Politistii au identificat persoana in cauza ca fiind un barbat, de 48 de ani, din Rodna, care era angajat al unei societati comerciale din Anies si care, in mod obisnuit, conducea autocamionul respectiv.

 In cauza, va fi dispusa efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului, iar politistii din Singeorz-Bai efectueaza cercetari pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.

 

.

 

Politia Romana  si  Lidl  lanseaza, la nivel national, a sasea editie a campaniei de educatie rutiera "Verde la educatie pentru circulatie".

 Jurnalistii acreditati pe langa Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud sunt invitati sa participe maine, 22 septembrie 2018, incepand cu ora 11.00, la eveniment.

 Va asteptam in parcarea magazinului Lidl din Bistrita, situat pe strada Vasile Conta nr. 9, pentru a invata, alaturi de copii, cum sa fim pietoni responsabili, la cursul interactiv de educatie rutiera, sustinut de reprezentanti ai Politiei Rutiere.

0 comentarii994 vizualizări21 septembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0