Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 18 Iunie 2019 - 16716 vizitatori azi
Verde la educatie pentru circulatie.

Politia Romana si Lidl organizeaza a sasea editie a campaniei nationale pentru siguranta copiilor: Verde la educatie pentru circulatie. Anul acesta, in cadrul campaniei "Verde la educatie pentru circulatie", in parcarea celor trei magazine Lidl din judet, politistii bistriteni i-au invatat pe copii, atat teoretic, cat si practic cum sa aiba singuri grija de ei, ca pietoni in trafic.

 Astfel, in prima parte, dedicata unei sesiuni teoretice, cei mici au aflat ce inseamna fiecare semn de circulatie si au primit informatii esentiale pentru siguranta lor, ca pietoni.

 In cea de-a doua parte, sesiunea practica, copiii au aplicat cunostintele dobandite, printr-un joc interactiv de circulatie rutiera. La finalul acesteia, toti copiii participanti au primit premii din partea Lidl.

 

***

          Pentru al saselea an consecutiv, Politia Romana si Lidl continua sa contribuie la educatia rutiera a copiilor, prin campania nationala "Verde la educatie pentru circulatie". Proiectul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani si consta in lectiile interactive de educatie rutiera, organizate simultan in parcarile magazinelor Lidl din intreaga tara. Editia de anul acesta a campaniei a avut loc astazi, 22 septembrie, la orele 11:00.

 "Verde la educatie pentru circulatie" este un proiect de traditie, care isi propune, an de an, sa aduca in atentia copiilor si parintilor siguranta rutiera. Obiectivul campaniei este de a forma un comportament rutier responsabil in randul copiilor, prin invatarea si respectarea regulilor de circulatie, pentru ca pe termen lung, numarul si gravitatea accidentelor rutiere in care sunt implicati si copii sa fie reduse. In cadrul evenimentului anual, cei mici afla de la politisti ce reguli de circulatie trebuie sa respecte in drumul lor spre scoala, locul de joaca sau catre casa, prin lectii interactive.

0 comentarii994 vizualizări22 septembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0