Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 18 Iunie 2019 - 16744 vizitatori azi
Politistii Serviciului Rutier au depistat, urmarit si incatusat un tanar care a pus in pericol siguranta traficului rutier.

La data de 2 octombrie a.c., pe o strada din municipiul Bistrita, in cadrul actiunilor preventive si de monitorizare a traficului rutier, un echipaj de politisti din cadrul Serviciului Rutier a efectuat semnalele regulamentare pentru oprire, unui autoturism. Conducatorul autoturismului si-a continuat deplasarea, fiind urmarit de politisti si imediat blocat, moment in care conducatorul auto, incercand sa scape, a acrosat autospeciala de politie.

 Ulterior, a coborat si a incercat sa fuga spre un teren viran din apropiere, insa a fost urmarit, retinut si incatusat de catre cei doi politisti. In momentul imobilizarii si incatusarii, incercand sa scape, a devenit agresiv.

 Soferul, un tanar, de 24 de ani, din Galatii Bistritei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, fiind efectuate verificari, s-a stabilit faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care il conducea are numere false de inmatriculare.

 A fost sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita care a preluat cazul, a dispus retinerea pentru 24 de ore a celui in cauza si efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de ultraj si conducerea unui vehicul fara permis de conducere, conducerea unui vehicul cu numere false.

 

 

 

0 comentarii952 vizualizări02 octombrie 2018
rss 2.0
rss 2.0