Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 18 Iunie 2019 - 16686 vizitatori azi
URMARIT INTERNATIONAL, DEPISTAT DE POLITISTII BISTRITENI.

Un barbat, de 30 de ani, pe numele caruia autoritatile din Marea Britanie au emis un mandat european de arestare in vederea judecarii, a fost depistat de politistii bistriteni. In 1 octombrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita - Nasaud au depistat un barbat, de 30 de ani, din Uriu, care era urmarit international.

Pe numele celui in cauza, autoritatile din Marea Britanie au emis un mandat european de arestare in vederea judecarii pentru savarsirea infractiunilor de exploatare sexuala a copiilor si pornografie infantila.

Pentru depistarea barbatului, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare, obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala - Inspectoratul General al Politiei Romane.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj, care a emis ordonanta de retinere pe o durata de 24 de ore, urmand ca in cursul acestei zile sa fie prezentat Curtii de Apel Cluj in vederea luarii masurilor ce se impun.

 

Barbatul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita Nasaud.

 

 

0 comentarii903 vizualizări03 octombrie 2018
rss 2.0
rss 2.0