Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 18 Iunie 2019 - 6412 vizitatori azi
Incarcerat pentru comiterea infractiunii de conducere fara permis.

La data de 3 octombrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Beclean, impotriva unui tanar, de 28 de ani, din Chiuza.  Tanarul a fost condamnat la 3 ani si 8 luni inchisoare pentru comiterea  infractiunii de conducere fara permis.

 Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

Politistii de la rutiera actioneaza pentru un trafic rutier mai sigur, in judetul nostru.

 In aceasta perioada, politistii cu atributii pe linie rutiera desfasoara activitati preventive pentru combaterea accidentelor produse, in special, din cauza: indisciplinei pietonilor si a biciclistilor, vitezei si neacordarii de prioritate.

 Intrucat VITEZA neregulamentara sau neadaptata la conditiile de drum este una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere, politistii au actionat, cu aparatele radar, pentru sanctionarea conducatorilor auto care nu respecta legislatia si pun in pericol circulatia pe drumurile publice.

 Astfel, in cadrul actiunilor desfasurate, politistii au constatat si aplicat peste 150 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 53.400 de lei. Totodata, au retinut 17 permise de conducere pentru depasire si viteza neregulamentare si neacordare de prioritate pietonilor.

 

 

 

 

 

Infractiuni la regimul circulatiei

 In cadrul actiunilor desfasurate, la data de 3 octombrie a.c., pe o strada din Bistrita, politistii Serviciului Rutier l-au depistat pe un tanar, de 26 de ani, din municipiu, in timp ce conducea un motoscuter, fara a detine permis de conducere.

 De asemenea, la aceeasi data, in Viisoara, politistii au oprit in trafic, pentru control, un barbat, de 39 de ani, din Bistrita, care conducea un autoturism, desi consumase bauturi alcoolice. A fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de peste 0,80mg/l alcool pur in aerul expirat si i-au fost recoltate mostre de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Totodata, la data de 4 octombrie a.c., pe raza localitatii Budacul de Sus, politistii l-au depistat pe un barbat, de 30 de ani, din localitate, in timp ce conducea o autoutilitara, fiind sub influenta bauturilor alcoolice (peste 0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat). Au fost recoltate probe biologice de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

 Ca urmare a celor constatate, politistii au intocmit dosare penale.

 

ATENTIE la biciclisti! ATENTIE biciclisti!

La data de 3 octombrie a.c., pe DN17D, in Singeorz-Bai, un barbat, de 34 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism, a efectuat manevra de depasire a unui autocamion si a trei biciclisti care circulau regulamentar, moment in care o femeie care circula pe bicicleta a virat stanga, fiind acrosata de catre autoturism. Ulterior, autoturismul in cauza a intrat in coliziune cu un gard din beton.

In urma accidentului, biciclista si un pasager din autoturism au fost raniti usor. Atat conducatorul auto, cat si biciclista au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Politistii din Singeorz-Bai efectueaza in continuare cercetari pentru vatamare corporala din culpa.

***

 

La data de 3 octombrie a.c., pe DN 17D, in localitatea Feldru, un barbat, de 64 de ani, din localitate, in timp ce se deplasa pe bicicleta, pe fondul consumului de bauturi alcoolice s-a dezechilibrat si a cazut, accidentandu-se.

 A fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 1,14 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 

 Cercetarile continua de politistii din Nasaud, Compartimentul Rutier.

 

 

 

0 comentarii1085 vizualizări05 octombrie 2018
rss 2.0
rss 2.0