Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Circulatie restrictionata in municipiu, pentru realizarea unei zebre 3D.

Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud va informeaza ca duminica, 14 octombrie a.c., intre orele 10.00 si 16.00 circulatia pe Strada Gheorghe Sincai, in zona Piata Centrala din municipiul Bistrita va fi restrictionata si dirijata catre strada George Cosbuc. 

 In acest interval orar  elevii Liceului de Arte "Corneliu Baba" din Bistrita vor realiza o Zebra 3D la trecerea pentru pietoni. Activitatea face parte din campania initiata de Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bistrita si Asociatia Psihotrafiq - "Fii PietOM!". Proiectul campaniei a fost aprobat prin Hotararea de Consiliu Local nr. 81/ 2018.

 "Fii PietOM!" este o  campanie de responsabilizare sociala pentru  prevenirea  accidentelor rutiere in care sunt implicati pietonii, care se va derula in municipiul Bistrita pana la sfarsitul anului. In cadrul acesteia, politistii si-au propus reducerea victimizarii populatiei prin accidente rutiere in care sunt implicati pietoni, prin informarea si responsabilizarea opiniei publice prin activitati specifice cu privire la riscurile si urmarile accidentelor rutiere in care victime sunt pietonii.

 Tot cu aceasta ocazie, politistii vor inscriptiona pe 16 zebre asociate unor treceri pentru pietoni din oras urmatoarele mesaje preventive: "Asigura-te!", "Scoate castile!", "Nu alerga!", "Coboara de pe bicicleta", "Lasa telefonul!".

      In cadrul campaniei "Fii PietOM!" vor fi realizate activitati de informare si distribuire de materiale preventive privind riscurile, masurile de autoprotectie, adresate atat conducatorilor auto, cat si pietonilor, vor fi organizate concursuri de machete tematica rutiera.

 

 

0 comentarii2877 vizualizări12 octombrie 2018




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0