Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 19 Mai 2024 - 14587
Arestare preventiva pentru 30 de zile.

Doua persoane, banuite de comiterea unor inselaciuni, au fost retinute pentru 24 ore si sunt cercetate de politistii bistriteni. La data de 22 octombrie a.c., cele doua persoane banuite de comiterea unor inselaciuni au fost prezentate judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei  Bistrita, cu propunerea de arestare preventiva. Propunerea a fost insusita, iar fata de cei doi s-a dispus arestarea preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

 In prezent, cei doi se afla in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud. Cercetarile sunt continuate de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale.

 

Conduceti prudent! ASIGURATI-VA CORESPUNZATOR!

 La data de 22 octombrie a.c., in orasul Nasaud, un tanar, de 24 ani, din localitatea Alunisul, in timp ce conducea un autoturism pe directia de mers spre Salva, nu s-a asigurat corespunzator la plecarea de pe loc si a intrat in coliziune cu alt autoturism care circula regulamentar, pe aceeasi directie de mers si care era condus de o femeie, de 51 de ani, din Salva.

 In urma accidentului, femeia de 51 de ani a fost ranita usor. Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative in ambele cazuri. Cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

      Barbat cercetat pentru comiterea mai multor infractiuni.

 La data de 22 octombrie a.c., un barbat, de 53 de ani, din Poiana Ilvei, avand calitatea de padurar, a sesizat politistii despre faptul ca a surprins o persoana, in timp ce sustragea material lemnos, de pe raza localitatii Poiana Ilvei. Acesta l-ar fi amenintat si ar fi incercat sa il loveasca, dupa care a plecat cu un tractor agricol.

La scurt timp, politistii l-au depistat in trafic, pe DJ172D, pe cel in cauza. Este vorba despre un barbat, de 37 de ani, din Poiana Ilvei.  In urma verificarilor, politistii au constatat faptul ca a cesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, acesta emana halena alcoolica, insa la solicitarea politistilor, barbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest si a refuzat sa fie condus la spital pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunilor de ultraj, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

.

 

URMARIT INTERNATIONAL, DEPISTAT DE POLITISTII BISTRITENI

          Un barbat, de 45 de ani,  pe numele caruia autoritatile italiene au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infractiunii de sclavie, a fost depistat de politistii din Bistrita - Nasaud, cu sprijinul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala al Politiei Romane.

Ieri, 22 octombrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita - Nasaud au depistat un barbat, de 45 ani, din Reteag, care era urmarit international.

Pe numele celui in cauza, autoritatile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, fiind condamnat la executarea unei pedepse de 5 ani si 4 luni inchisoare pentru comiterea  infractiunii de sclavie.

Pentru depistarea barbatului, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare, obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala - Inspectoratul General al Politiei Romane.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj, care a dispus masura retinerii pentru 24 ore, urmand ca, in cursul zilei de astazi sa fie prezentat Curtii de Apel Cluj, in vederea luarii masurilor legale.

In prezent acesta se afla incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

 

 

 

 

0 comentarii2723 vizualizări23 octombrie 2018




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0