Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2019 - 14002 vizitatori azi
Politistul bistritean care alearga la maratoane din pasiune si care i-a inspirat si pe alti camarazi.

Serban Hopirca este politist din anul 2009, absolvent al Scolii de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" din Cluj-Napoca si, in cei 9 ani de cand activeaza in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud a obtinut rezultate foarte bune pentru ca pune pasiune in tot ceea ce face. Face sport de cand se stie. La inceput a cochetat cu kickboxing-ul, a fost campion zonal la culturism in anul 2008 si...."s-a oprit la alergat". Alearga pentru cauze nobile, alearga din placere, alearga... la maratoane, la semimaratoane, insa cel mai mult ii plac competitiile trail-running (alergarea pe poteca). Trail-running-ul ii ofera libertate, ii solicita implicare totala, atentie, insa peisajele pe care le admira in timp ce alearga sunt deosebite.

  Una dintre cursele preferate este Thermal trail race "Peisaje spectaculoase, speciale si paduri uriase de carpen"

 Vorbeste cu mare drag despre pasiunea lui, motiv pentru care i-a inspirat si pe alti politisti sa alerge impreuna cu el, i-a initiat, i-a incurajat sa se autodepaseasca, sa participe la competitii. Impreuna cu colegii Bodiu Marian Ciprian si Moldovan Andrei vor participa la semimaratonul November Run 2018! Le uram mult succes, unii dintre noi vom fi in galerie!

.

 

Doi barbati condamnati la inchisoare pentru comiterea unor infractiuni la regimul rutier 

 La data de 30 octombrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Nasaud, impotriva unui barbat, de 32 ani, din Poienile Zagrei.

 Barbatul a fost condamnat la 2 ani si 8 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 La aceeasi data, 30 octombrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un alt mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Bistrita, impotriva unui barbat, de 30 ani, din Tureac. Acesta a fost condamnat la 3 ani si 6 luni inchisoare pentru comiterea infractiunilor de conducerea unui autovehicul fara permis de conducere si sub influenta alcoolului.

 Ambii barbati au fost incarcerati in Penitenciarul Bistrita.

 

Masura preventiva a controlului judiciar dispusa fata de trei persoane, banuite de delapidare, fals intelectual si uz de fals

 La data de 29 octombrie a.c., in urma cercetarilor efectuate intr-un dosar penal, sub aspectul comiterii infractiunilor de delapidare, fals intelectual si uz de fals, politistii Serviciului de Ordine Publica - Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice au luat masura retinerii pentru 24 ore, fata de trei barbati, banuiti de comiterea faptelor, cu varstele de 31 ani, 34 ani si 38 ani, toti din comuna Dumitrita.

 Astfel, in calitate de padurar, barbatul de 38 ani este cercetat pentru faptul ca la data de 2 octombrie a.c. ar fi remis 13,55 mc de material lemnos, din gestiunea proprie, celorlalti doi barbati, in baza unor avize de insotire false.

 Valoarea materialului lemnos in cauza este de peste 4400 lei.

 De asemenea, barbatii de 31 ani si 34 ani sunt cercetati pentru faptul ca ar fi primit cantitatea de material lemnos mentionata, avand cunostinta despre lipsa documentelor de provenienta legala.

 La data de 30 octombrie a.c., fata de cei trei Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita a dispus luarea masurii preventive a controlului judiciar, pentru o perioada de 60 zile.

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarii1120 vizualizări01 noiembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0