Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2019 - 13712 vizitatori azi
Actiuni economice - infractiune de contrabanda constatata in cadrul unor controale de specialitate.

In perioada 31 octombrie - 1 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au desfasurat actiuni pe raza intregului judet, pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, a contrabandei si a comertului ilicit. In urma controalelor si a verificarilor de specialitate efectuate, a fost constatata o infractiune de contrabanda si au fost aplicate 5 sanctiuni contraventionale, conform Legii 12/1990 - privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite, in valoare totala de 20 000 lei.

***

La data de 1 noiembrie a.c., in cadrul unui control de specialitate efectuat la un agent economic de pe raza comunei Sant, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au descoperit si ridicat aproximativ 1000 de tigarete, detinute in afara cadrului legal existent.

 Ca urmare a celor constatate, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda.

 

 

     RESPECTATI NORMELE RUTIERE! - Mai multe persoane cercetate pentru infractiuni la regimul rutier. 

La data de 1 noiembrie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat in trafic, un barbat, de 28 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism neinmatriculat pe raza municipiului Bistrita.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 De asemenea, in urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare pozitiva.

 A fost inregistrat dosar penal pentru punerea in circulatie pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

***

La data de 1 noiembrie a.c., politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares aflandu-se in exercitarea atributiilor de serviciu au gasit o autoutilitara avariata, care ar fi colizionat gardul unui imobil.

 La scurt timp, politistii au identificat un barbat, de 28 ani, din Zagra, banuit de producerea evenimentului rutier, soldat doar cu pagube materiale.

Cu ocazia verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca barbatul ar fi sustras autoutilitara in cauza din curtea unei institutii publice  si ar fi condus-o fara sa detina permis de conducere, intrand ulterior in coliziune cu gardul acesteia.

 Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt in scop de folosinta si conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

***

 

La data de 1 noiembrie a.c., politistii Serviciului Rutier au oprit pentru control in trafic, un barbat, de 34 ani, din Teaca, in timp ce conducea un autoturism prin localitate.

 In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca autoturismul in cauza nu este inmatriculat.

 De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de sub 0,05 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 S-a intocmit dosar penal pentru punerea in circulatie pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

 

***

 

La data de 1 noiembrie a.c., un barbat, de 51 ani, din Telciu, in timp ce conducea un moped pe raza localitatii a pierdut controlul acestuia, acrosand un autoturism, condus de un tanar, de 21 ani.

 Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

 Ambii au fost testati cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare negativa in cazul tanarului de 21 ani si o valoare mai mica de 0,05 mg/l alcool pur in aerul expirat in cazul barbatului de 51 ani.

 De asemenea, in cadrul verificarilor efectuate, politistii au constatat ca mopedul nu este inmatriculat iar barbatul de 51 ani nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 In cauza, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud efectueaza cercetari pentru conducerea unui vehicul neinmatriculat si fara permis de conducere.

0 comentarii987 vizualizări02 noiembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0