Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 26 Iunie 2019 - 6798 vizitatori azi
In cadrul cercetarilor efectuate....

In cadrul cercetarilor efectuate, politistii asista la nenumarate drame pe care le traiesc efectiv impreuna cu cei afectati in mod direct sau indirect. In toate cazurile se implica emotional, in unele insa, mai mult. Cazurile grave, in special cele de omor, sunt gestionate de echipe de politisti care, in cadrul acelorasi cercetari, vad si aud multe: criminalistii, politistii specializati in investigatii criminale, politistii de la actiuni speciale.

 Atunci cand in astfel de cazuri sunt implicati, in orice fel, copii, tu politistul, omul, parintele, nu mai poti sa faci doar cercetari, faci tot posibilul sa ii ajuti cumva.

 Pentru o luna de zile, in fiecare zi, politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale, Actiuni Speciale, Postul de Politie Zagra si Criminalistic au desfasurat diverse activitati, au audiat persoane, au efectuat perchezitii, cautari pentru a documenta omorul de la Alunis, comis in cursul lunii iulie 2017.

 Pentru mai bine de o luna de zile au "periat" padurile din imprejurimi. Pentru mai bine de o luna de zile au fost " de-ai locului". Pentru mai bine de o luna de zile au impartit mancarea pe care o aveau la "pachet" cu copilasii care se adunau in jurul lor ori de cate ori ii zareau in zona, iar ei se saturau privindu-i.

 Au ramas cu gandul la ei si in luna decembrie au adunat haine, jucarii, iar bonurile primite ca urmare a donarii de sange s-au intors la Alunis ieri, 20 decembrie a.c., sub forma unor cadouri, pentru 25 de copii care fac efortul de a ajunge la gradinita si la scoala. S-au mai intors si sub forma unor pachete cu alimente pentru familiile lor.

 La randul lor, copiii i-au rasplatit cu colinde, poezii, zambete si imbratisari. De nepretuit! 

  

Multumim tuturor celor care ati ajutat!

0 comentarii1491 vizualizări21 decembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0