Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 26 Iunie 2019 - 6734 vizitatori azi
Accidente rutiere produse pe fondul nerespectarii normelor rutiere!

ATENTIE! - Pentru siguranta in trafic, NU urcati la volan dupa ce ati consumat alcool si respectati regulile de circulatie!  La data de 24 decembrie a.c., un barbat, de 62 ani, din Ilisua, in timp ce conducea un autoturism prin localitatea Dobric, intr-o curba la stanga, a pierdut controlul, a patruns pe contrasens, intrand in coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 26 ani, din Dobric.

In urma accidentului, a rezultat ranirea unui pasager, de 25 ani.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Politistii rutieri din Beclean au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

***

La data de 25 decembrie a.c., un tanar, de 23 ani, din Zoreni, in timp ce conducea un autoturism pe DN 15 A, pe directia de deplasare Bistrita spre Teaca, pe fondul neadaptarii vitezei intr-o curba la dreapta, a patruns pe contrasens, intrand in coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 29 ani, din Teaca.

Accidentul rutier s-a soldat cu ranirea usoara a doua pasagere, de 35 ani, respectiv de 13 ani.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Politistii Serviciului Rutier au inregistrat dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

***

La data de 25 decembrie a.c., un barbat, de 38 ani, din judetul Iasi, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, prin Livezile, pe fondul nepastrarii unei distante corespunzatoare in mers, a intrat in coliziune cu autoturismul din fata sa, condus de un barbat, de 30 ani, din Vatra Dornei, care a oprit la trecerea la nivel cu calea ferata.

In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a unui minor de 3 ani, care a fost transportat la spital pentru a primi ingrijirile medicale necesare.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Politistii rutieri au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

***

 

In noaptea de 25/26 decembrie a.c., un tanar, de 20 ani, din Ardan, in timp ce conducea un  autoturism, prin localitatea Sieu, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul acestuia, intrand in coliziune cu un stalp de electricitate, din afara partii carosabile.

Accidentul rutier s-a soldat cu ranirea soferului, care a fost transportat la spital pentru a primi ingrijirile medicale necesare.

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,30 mg/l alccol pur in aerul expirat.

Politistii rutieri au inregistrat dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

***

La data de 25 decembrie a.c., un barbat, de 34 ani, din Siret, judetul Suceava, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 151, prin Sigmir, intr-o curba la dreapta a pierdut controlul acestuia, a patruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 43 ani, din Bistrita.

In urma accidentului rutier, soferul de 43 ani a fost ranit usor.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

A fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

***

La data de 25 decembrie a.c., un tanar, de 21 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism prin localitate, a surprins si accidentat un barbat, de 46 ani, din Viisoara, care era angajat in traversarea regulamentara a strazii.

Pietonul a fost ranit usor, fiind transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Conducatorul auto a parasit locul producerii accidentului, revenind ulterior.

Astfel, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

Politistii Biroului Rutier efectueaza cercetari pentru vatamare corporala din culp, parasirea locului producerii accidentului si conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

La data de 25 decembrie a.c., un tanar, de 20 ani, din Lunca, in timp ce conducea un autoturism prin localitatea Sieut, pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul acestuia, intrand in santul din afara partii carosabile.

Accidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,70 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

Politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita efectueaza cercetari pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

In noaptea de 25/26 decembrie a.c., pe DN 17 D, prin Salva, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au depistat in trafic un barbat, de 38 ani, din Mocod, in timp ce conducea un autoturism, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de aproximativ 1,30 mg/l alcool pur in aerul expirat.

La solicitarea organelor de politie de a i se preleva doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei, barbatul a refuzat.

In cauza, se fac cercetari pentru savarsirea infractiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

***

 

La data de 26 decembrie a.c., un tanar, de 24 ani, din Magura Ilvei, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17 C, prin localitatea Liviu Rebreanu, pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul volanului, intrand in coliziune cu un stalp de electricitate din afara partii carosabile.

In urma accidentului, tanarul de 24 ani a fost ranit usor.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, in urma verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca tanarul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Politistii rutieri din Nasaud efectueaza cercetari pentru vatamare corporala din culpa, conducerea unui autovehicul fara permis de conducere si conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

La data de 26 decembrie a.c., un barbat, de 26 ani, din Unirea, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17 D, prin Rebrisoara a surprins si accidentat o minora, de 14 ani, care era angajata in traversarea neregulamentara a strazii.

In urma accidentului rutier, minora a fost ranita usor, fiind transportata la spital, pentru a primi ingrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Politistii rutieri au inregistrat dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

 

  

0 comentarii1477 vizualizări28 decembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0