Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 26 Iunie 2019 - 6214 vizitatori azi
Condamnat pentru conducere fara permis si punere in circulatie a unui autovehicul neinmatriculat.

Un barbat din Parva a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita, fiind condamnat pentru conducere fara permis si punere in circulatie a unui autovehicul neinmatriculat. La data de 4 ianuarie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de catre Judecatoria Nasaud impotriva unui barbat, de 32 ani, din Parva.

Barbatul in cauza a fost condamnat la pedeapsa de 1 an si 4 luni  inchisoare pentru comiterea infractiunilor de conducere fara permis si punere in circulatie a unui autovehicul neinmatriculat.

 

Infractiuni la regimul rutier, constatate de politisti, in acest sfarsit de saptamana.

In acest sfarsit de saptamana, politistii Serviciului Rutier, ai Biroului Rutier, ai formatiunilor rutiere si cu atributii pe aceasta linie au monitorizat traficul rutier pe drumurile nationale si judetene si au actionat pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

 Cea mai mare valoare inregistrata cu aparatul etilotest, in acest sfarsit de saptamana, in judetul Bistrita-Nasaud a fost de 1,00 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost recordul nedorit, inregistrat la data de 4 ianuarie a.c., in cadrul activitatilor preventive, desfasurate de catre politistii din cadrul Biroului Rutier.

 Acestia l-au depistat si oprit in trafic, pe un barbat, de 55 ani, din Bistrita, care conducea un autoturism, pe o strada din municipiul Bistrita. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de aproape 1,00 mg/l alcool pur in aerul expirat si i-au fost recoltate mostre de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 Cercetarile continua de catre Biroul Rutier, s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

****

La data de 6 ianuarie a.c., politistii l-au depistat pe un tanar, de 23 ani, din Feldru,  in timp ce conducea un autoturism, pe o strada din municipiul Bistrita.

 In urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat, astfel ca a fost condus la spital, pentru a-i fi recoltate probe biologice de sange in vederea determinarii alcoolemiei.

 Politistii Biroului Rutier au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

****

La data de 5 ianuarie a.c., politistii Sectiei 1 l-au depistat, in trafic, pe un barbat, de  32 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea, prin localitatea Sopteriu, un autoturism, desi nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Barbatul s-a ales cu dosar penal.

 

 

Mandate puse in aplicare de politistii Serviciului de Investigatii Criminale si cei din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Beclean.

 La data de 5 ianuarie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au desfasurat o actiune, cu sprijinul politistilor din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Beclean, ocazie cu care au fost puse in aplicare doua mandate de executare a pedepsei inchisorii.

 Astfel, un barbat, de 51 de ani, din Beclean, care a fost condamnat la 3 ani inchisoare pentru comiterea infractiunilor de furt calificat si violare de domiciliu a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita. Mandatul a fost emis la data de 3 ianuarie a.c., de catre Judecatoria Beclean.

 Totodata, politistii au pus in aplicare un alt mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis la data 28 decembrie 2018, de catre Judecatoria Bistrita, impotriva unui barbat, de 58 ani, din Budacu de Sus. Acesta din urma a fost  condamnat la un an inchisoare pentru comiterea infractiunii de lovirea sau alte violente, iar in prezent este incarcerat in penitenciar.

 

Un barbat, cercetat pentru infractiunea de talharie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 Politistii de investigatii criminale si din cei cadrul Postului de Politie Lechinta l-au depistat pe raza localitatii Visuia, pe un barbat, de 33 de ani, din Micestii de Campie. Acesta este cercetat intr-un dosar penal, fiind banuit de comiterea infractiunii de talharie calificata.

 Astfel, in cadrul cercetarilor efectuate pana in prezent, de politistii Sectiei 4, a rezultat faptul ca, la data de 1 ianuarie a.c., in timp ce se afla in localitatea Lechinta, cel in cauza i-ar fi sustras, unei femei, prin violenta, un telefon mobil.

 La data de 5 ianuarie a.c., politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au dispus retinerea pentru 24 de ore a barbatului banuit de comiterea faptei, iar ulterior, la data de 6 ianuarie a.c., a fost prezentat instantei care a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile.

 

          Un tanar din Maieru a fost retinut de politistii din Prundu Bargaului si este cercetat pentru infractiuni la regimul rutier.

 Politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui tanar din Maieru, urmand sa fie prezentat instantei, cu propunere de arestare preventiva. Cel in cauza este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 La data de 6 ianuarie a.c., politistii au fost sesizati telefonic, despre faptul ca, in parcarea unui local din Prundu Bargaului, trei autoturisme au fost avariate, iar soferul vinovat a plecat de la fata locului.

 In urma verificarilor efectuate, a fost identificat un tanar, de 21 de ani, din Maieru, care, dupa ce ar fi avariat cele trei autoturisme, la o distanta de aproximativ 2 km, a intrat in coliziune cu un parapet metalic, de pe marginea drumului.

 De asemenea, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au constatat faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. In urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,80 mg/litru alcool pur in aerul expirat.

 Cercetarile continua pentru clarificarea tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.

 

 

 

0 comentarii1449 vizualizări07 ianuarie 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0