Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 24 August 2019 - 14078 vizitatori azi
Actiuni desfasurate de politisti pentru prevenirea si combaterea delictelor silvice.

In ultimele zile, politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au actionat impreuna cu politistii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice si cu sprijinul specialistilor din cadrul Garzii Forestiere Cluj, pentru prevenirea si combaterea delictelor silvice.

 Actiunea a avut scopul de a asigura un climat optim de ordine, liniste, siguranta si legalitate a mediului de afaceri, pe raza intregului judet.

 Astfel, in urma controalelor si a verificarilor de specialitate efectuate la mai multe societati comerciale de exploatare, prelucrare si comercializare a materialului lemnos, de pe raza comunei Romuli, au fost constatate si aplicate 6 sanctiuni contraventionale, conform legii 171/2010 - privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, in valoare totala de 15000 lei.

 Totodata, a fost ridicata in vederea confiscarii cantitatea de 13,46 mc de material lemnos, in valoare de peste 1850 lei, detinuta fara documente de provenienta legala.

 In cadrul actiunilor pe care le desfasoara, politistii tin cont de prevederile Legii nr. 270/2017 - legea prevenirii. Scopul acestei legi este de a reglementa o serie de instrumente care sa asigure prevenirea savarsirii de contraventii.

 

 

0 comentarii1652 vizualizări05 februarie 2019
rss 2.0
rss 2.0