Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
2500 kg de produse cerealiere transportate fara documente legale si confiscate de politisti.

Actiuni preventive desfasurate in trafic pentru siguranta transporturilor rutiere. 2500 kg de produse cerealiere transportate fara documente legale si confiscate de politisti. Ieri, 12 februarie a.c., politistii din cadrul Serviciului Rutier impreuna cu reprezentanti ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier Bistrita au desfasurat actiuni de prevenire si combatere a ilegalitatii transporturilor rutiere, pe raza intregului judet.

 Actiunile au avut scopul de a verifica conditiile de efectuare a activitatilor de transport rutier, starea tehnica a autovehiculelor, masele sau dimensiunile maxime admise pe drumurile publice si masele totale maxime autorizate, precum si de a creste gradul de siguranta rutiera.

 Cu ocazia activitatilor desfasurate, au fost constatate si aplicate 7 sanctiuni contraventionale conform OUG 195/2002 - privind circulatia pe drumurile publice, in valoare totala de aproximativ 1600 lei si au fost retinute 2 permise de conducere.

 De asemenea, in cadrul actiunii, pe DJ 151, la iesire din localitatea Sintereag spre Lechinta, politistii rutieri au depistat in trafic o autoutilitara, condusa de un barbat, de 28 ani, din judetul Suceava, care transporta cantitatea de 2500 kg de produse cerealiere, in valoare de aproximativ 2500 lei, fara sa detina documente de provenienta legala.

 Astfel, politistii Serviciului de la Investigarea Criminalitatii Economice au aplicat o sanctiune contraventionala conform Legii 12/1990 - privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite, in valoare de 500 lei. Totodata, politistii de la investigarea criminalitatii economice au dispus ridicarea in vederea confiscarii a cantitatii de 2500 kg de produse cerealiere.

 

Mandat de executare a pedepsei inchisorii pus in aplicare de politistii de la investigatii criminale

La data de 12 februarie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Tarnaveni, impotriva unui barbat, de 48 ani, din Bistrita.

 Acesta a fost condamnat la 6 luni si 485 zile inchisoare pentru comiterea infractiunii de nerespectarea hotararii judecatoresti. Barbatul a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

 

 

0 comentarii2646 vizualizări13 februarie 2019




rss 2.0
rss 2.0