Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 24 Mai 2019 - 6558 vizitatori azi
Conducerea unui autovehicul si alcoolul sunt incompatibile!

In noaptea de 12/13 martie a.c., pe DJ 172, prin Rebra, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au depistat in trafic un tanar, de 21 ani, din Nasaud, in timp ce conducea un autoturism, aflandu-se sub influenta alcoolului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,55 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

Nu conduceti sub influenta bauturilor alcoolice! Consumul de bauturi alcoolice reduce viteza de reactie si precizia miscarilor si poate determina scaderea acuitatii vizuale si auditive a soferilor.

 Legea pedepseste aspru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul dupa ce conducatorul auto a consumat bauturi alcoolice, iar concentratia de alcool in sange depaseste limita legala!

 

 

ATENTIE! - Punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare sau inregistrare se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda

 In noaptea de 12/13 martie a.c., politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta au oprit pentru control in trafic o femeie, de 30 ani, din judetul Hunedoara, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 151, pe raza localitatii Zoreni.

 In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca placutele cu numarul de inmatriculare aplicate pe autoturism apartin altui autovehicul.

De asemenea, soferita a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta efectueaza cercetari pentru conducerea unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare.

 

 

 

0 comentarii1071 vizualizări13 martie 2019
rss 2.0
rss 2.0