Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 24 Mai 2019 - 7152 vizitatori azi
Ordine de protectie provizorii emise de politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Birgaului.

La data de 13 martie a.c., o femeie, de 53 ani, din Bistrita Birgaului a sesizat Politia prin plangere, despre faptul ca ea impreuna cu fiul ei de 28 ani, ar fi fost amenintati cu acte de violenta de catre un alt fiu al femeii de 35 ani. Ca urmare a celor constatate la fata locului, politistii au emis ordin de protectie provizoriu si au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de violenta in familie.

La aceeasi data, 13 martie a.c., o femeie, de 40 ani, din Susenii Birgaului a sesizat Politia prin plangere, despre faptul ca ar fi fost lovita de catre sotul ei.

Ca urmare a celor constatate la fata locului, politistii au emis ordin de protectie provizoriu si au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de violenta in familie.

In ambele cazuri, cercetarile continua de catre politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Birgaului.

 

      Barbat cercetat pentru fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si conducerea unui autovehicul fara permis de conducere

 La data de 13 martie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au oprit in trafic pentru control un barbat, de 35 ani, din judetul Cluj, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 172, pe raza localitatii Nimigea de Jos.

 In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca acesta nu detine permis de conducere.

 Astfel, la solicitarea documentelor personale si ale autovehiculului de catre politisti, barbatul in cauza a prezentat un permis de conducere fals.

 Politistii Sectiei 6 efectueaza in continuare cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

 

 

 

0 comentarii1050 vizualizări14 martie 2019
rss 2.0
rss 2.0