Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Mandat pus in aplicare de politistii bistriteni de la investigatii criminale.

Ieri, 21 martie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Turda, impotriva unui tanar, de 22 ani, din judetul Cluj.

 Acesta a fost condamnat la 2 ani si 5 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de furt calificat. A fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

 

Actiuni de prevenire desfasurate de politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud

 Ieri, 21 martie a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au actionat pe raza de competenta pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, a transportului ilegal de material lemnos, precum si pentru respectarea regimului transportului de animale, marfuri si persoane.

 Cu ocazia activitatilor desfasurate, politistii au constatat si aplicat 34 de sanctiuni contraventionale, majoritatea conform OUG 195/2002 - privind circulatia pe drumurile publice, in valoare totala de aproximativ 8900 lei.

 Totodata, a fost retinut un permis de conducere si au fost retrase 5 certificate de inmatriculare, respectiv 2 seturi de placute de inmatriculare, fiind imobilizate astfel 2 autovehicule.

 

UPDATE:https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri/doi-tineri-banuiti-de-comiterea-mai-multor-infractiuni-identificati-de-politisti-si-retinuti-pentru-24-ore

 La data de 21 martie a.c., cei doi tineri, de 17 ani, respectiv 22 ani au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud care a dispus fata de acestia masura preventiva a controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile.

 

 

Foto - arhiva 

0 comentarii2814 vizualizări22 martie 2019




rss 2.0
rss 2.0