Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 14 Mai 2024 - 14587
Actiuni pentru protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, pe valea Bargaului.

La data de 14 mai a.c., politistii specializati in investigarea criminalitatii economice au desfasurat actiuni pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale din domeniul comertului si prestarilor de servicii destinate populatiei. In acest sens au fost efectuate controale si verificari de specialitate in zonele si locurile de vanzare alimente sau de alimentatie publica, pe Valea Bargaului.

 Ca urmare a neregulilor constatate, politistii au aplicat 5 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 12.000 lei, toate prevazute si pedepsite de Legea 12/1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

 

        

Aveti grija de unde cumparati produse! Va pot pune in pericol sanatatea!

 La data de 14 mai a.c., pe o strada din Bistrita, politistii de la economic i-au surprins pe doi tineri de 18 ani, respectiv 29 de ani, ambii din Cluj-Napoca, pe un altul de 18 ani, din Zalau si pe un barbat de 31 de ani, din Gilau si in timp ce ofereau spre vanzare ochelari de soare.

 Produsele purtau reprezentari grafice ce indica marci notorii sau similare cu marcile larg cunoscute in Romania, in cadrul segmentelor de public vizat si nu aveau certificate de garantie sau de conformitate aferente bunurilor, nici documente justificative privind provenienta marfurilor, iar preturile de vanzare erau net inferioare celor regasite in comert.

 Astfel, 22 de perechi de ochelari au fost ridicate in vederea confiscarii si continuarii cercetarilor.

 

 

         Politistii au retinut pentru 24 de ore pe un barbat din Bistrita si efectueaza cercetari pentru infractiunea de "incalcarea masurilor dispuse prin ordinul de protectie"

 La data de 14 mai a.c., politistii Biroului de Ordine Publica au retinut pentru 24 de ore un barbat de 61 de ani, din Bistrita, cercetat pentru infractiunea de "incalcarea masurilor dispuse prin ordinul de protectie". Acesta va fi prezentat magistratilor, cu propunere de luare a unei masuri preventive.

 Astfel, in cursul zilei de ieri, o femeie de 57 de ani, din Bistrita, a sesizat politistii cu privire la faptul ca fostul sot, un barbat de 61 de ani, a intrat in incinta scarii blocului si la usa locuintei, incalcand astfel obligatiile prevazute in ordinul de protectie emis de catre judecatoria Bistrita.

 Ca urmare a celor constatate, politistii Biroului de Ordine Publica au intocmit dosar penal pentru infractiunea de "incalcarea masurilor dispuse prin ordinul de protectie".

 

0 comentarii2912 vizualizări15 mai 2019




rss 2.0
rss 2.0