Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 24 Februarie 2020 - 10048 vizitatori azi
Politistii de la Investigatii Criminale au pus in executare doua mandate de arestare preventiva.

Doua mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile, emise la data de 11 iunie a.c. de catre Judecatoria Bistrita, au fost puse in aplicare, in aceeasi zi, de catre politistii de la Urmariri. Mandatele au fost emise pe numele a doi tineri, de 21, respectiv 26 de ani, ambii din Viile Tecii, cercetati pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala. Cei doi au fost incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita-Nasaud. 

In fapt, la data de 12 ianuarie a.c., un barbat de 42 de ani, din Sieu Magherus, a sesizat faptul ca, in timp ce se afla in localitatea Viile Tecii, a fost lovit de persoane necunoscute.

 In cadrul cercetarilor efectuate, au fost identificati trei tineri de 16, 21, respectiv 26 de ani, toti din Viile Tecii, banuiti de comiterea faptei. S-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente, iar ulterior, ca urmare a expertizelor medico-legale, a fost schimbata incadrarea juridica in vatamare corporala. Cercetarile sunt continuate in vederea tragerii la raspundere a celor vinovati.

 

UPDATE: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri/trei-tineri-banuiti-de-comiterea-unor-furturi-din-case-de-vacante-au-fost-retinuti-de-politistii-sectiei-2-bunurile-reclamate-ca-fiind-sustrase-au-fost-recuperate-si-restituite-pagubitilor

 La data de 11 iunie a.c., Judecatoria Bistrita a dispus luarea masurii preventive a arestului la domiciliu pe o perioada de 30 de zile fata de barbatul de 29 de ani, banuit de comiterea unor furturi. Fata de tanarul de 16 ani a fost dispusa masura arestarii preventive, intrucat acesta era cercetat, impreuna cu alte doua persoane, pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala, comisa la data de 12 ianuarie a.c., asupra unui barbat de 42 de ani, din Sieu Magherus. Cel de-al treilea barbat este cercetat in continuare, in stare de libertate.

 

0 comentarii1316 vizualizări14 iunie 2019
rss 2.0
rss 2.0