Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 27 Februarie 2020 - 9972 vizitatori azi
PASTRATI SURPRIZELE DOAR PENTRU VACANTA!

Primele activitati preventive desfasurate de politistii bistriteni, in cadrul campaniei "Pastrati surprizele doar pentru vacanta!" Ieri, 19 iunie 2019, Politia Romana, in parteneriat cu EUCPN (Reteaua Europeana de Prevenire a Criminalitatii), EUROPOL si alte 12 state din Europa a lansat prima Zi europeana de prevenire a furturilor din locuinta si, totodata, campania "Pastrati surprizele doar pentru vacanta!".

In acest context, politistii si elevii aflati in practica la Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud au desfasurat o activitate de informare cu privire la furturile din locuinte, in municipiul Bistrita. Cu aceasta ocazie, politistii i-au sfatuit pe bistriteni sa nu comunice date despre plecarea de acasa pentru o perioada mai lunga in convorbirile cu alte persoane sau pe retele de socializare.

 Materiale specifice campaniei nationale au fost distribuite la asociatiile de locatari si la magazinele care comercializeaza produse pentru locuinte. Vizate au fost si zonele cu case, iar populatia tinta abordata cu predilectie a fost populatia varstnica.

 In discutiile cu cetatenii, politistii  au pus accentul pe precautie atat in viata reala, cat si in spatiul virtual. Si politistii din mediul rural au primit materialele specifice (afise, flyere) pentru a informa populatia cum sa-si protejeze locuintele.

Prin intermediul campaniei "Pastrati surprizele doar pentru vacanta!", Politia Romana isi propune sa atraga atentia asupra prevenirii infractiunilor de furt din locuinte.

 

 

0 comentarii1904 vizualizări20 iunie 2019
rss 2.0
rss 2.0