Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 10 Decembrie 2019 - 1760 vizitatori azi
ACTIUNI ALE POLITIEI BISTRITENE, IN ULTIMELE 24 DE ORE.

16 permise de conducere retinute si trei infractiuni la regimul rutier constatate in flagrant, ieri, in cadrul actiunilor de prevenire si monitorizare a traficului rutier.  Politistii care au fost in dispozitivul curent, ieri, au intervenit la 50 de sesizari, iar in urma activitatilor desfasurate au aplicat peste 180 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 44.500 de lei,  persoanelor care au incalcat normele legale in vigoare.

 In trafic, politistii au actionat pentru prevenirea accidentelor rutiere, fiind constatate in flagrant trei infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. Au fost retinute 16 de permise de conducere si retrase 4 certificate de inmatriculare.

 De asemenea, in cadrul actiunilor desfasurate pe linia prevenirii si combaterii delictelor silvice, pe raza judetului, politistii au efectuat controale in trafic, ocazie cu care, in localitatile Nasaud si Maieru, au fost depistati doi barbati care transportau material lemnos fara documente legale de provenienta.

 Astfel, pe DN 17D, in Valea Mare, politistii l-au oprit pentru control pe un barbat de 31 ani, din Maieru, care conducea o autoutilitara cu care transporta cantitatea de 1.68 mc material lemnos, fara documente legale de provenienta si transport.

 De asemenea, in Nasaud, politistii de la Rutiera au oprit pentru control o autoutilitara, condusa de 51 de ani, din Zagra. In urma verificarilor efectuate, s-a constatat faptul ca acesta transporta cherestea, iar avizul de insotire al materialului lemnos era expirat.

 Cei doi au fost sanctionati contraventional conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos, in valoare totala de aproximat 1500 de lei, a fost confiscat si predat in custodia ocoalelor silvice.

 

 

Infractiuni la regimul rutier, constatate in flagrant

 La data de 3 iulie a.c., in jurul orei 08.40, pe raza localitatii Lesu, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai au oprit pentru control un autoturism care era condus de un tanar de 25 de ani, din localitate.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca tanarul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, autoturismul pe care acesta il conducea figura ca fiind radiat, iar placutele de inmatriculare apartineau altui autoturism. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ

 In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

***

Totodata, la data de 4 iulie a.c., in jurul orei 02.30, pe DN 17D, in Rodna, politistii l-au depistat si oprit in trafic, pentru control, pe un tanar de 18 ani, din Lunca Ilvei, care conducea un autoturism fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 Politistii au intocmit dosar penal pentru infractiunea de conducerea unui vehicul fara a poseda permis de conducere.

 

 

0 comentarii1547 vizualizări04 iulie 2019
rss 2.0
rss 2.0