Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 19 Ianuarie 2020 - 2940 vizitatori azi
UPDATE: cercetati sub control judiciar pentru 60 de zile.

Cinci barbati, banuiti de  comiterea infractiunilor de braconaj, uz de arma fara drept, transportul vanatului braconat si nerespectarea regimului materiilor explozive, au fost retinuti de politisti pentru 24 de ore.  La data de 31 iulie, fata de cei cinci barbati s-a dispus luarea masurii controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile, iar cercetarile sunt continuate de politisti sub aspectul savarsirii infractiunilor de braconaj, uzul de arma fara drept, transportul vanatului braconat si nerespectarea regimului materiilor explozive.

 

 

          Fructe, in valoare de 6500 de lei si fara documente legale de provenienta, confiscate de politisti.

 La data de 31 iulie a.c., pe raza localitatii Ragla, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au oprit in trafic, pentru control, o autoutilitara inmatriculata in judetul Salaj.

 In urma controlului, a fost identificat soferul acesteia ca fiind un barbat de 52 de ani, din Bobota, judetul Salaj. De asemenea, politistii au constatat faptul ca acesta transporta cantitatea de 790 kg de afine.

 La solicitarea politistilor, barbatul nu a putut prezenta documente care sa ateste proveninta legala si de transport a fructelor, motiv pentru care a fost sanctionat contraventional conform Legii 12/1990, cu amenda in valoare de 500 de lei. Totodata, marfa, in valoare de aproximativ 6500 de lei,  a fost confiscata si predata unui centru autorizat de achizitie fructe de padure.

 

 

          Baut si fara permis, pe DN17

La data de 31 iulie, politistii l-au depistat in trafic, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe raza localitatii Susenii Bargaului, pe un barbat de 49 de ani, din localitate.

Valoarea indicata de aparatul etilotest cu ocazia testarii a fost de aproape 0,90 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice care sa stabileasca cu exactitate alcoolemia.

Totodata, in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule

Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 2, sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 


            Prejudiciul unor furturi din Rodna, recuperat de politisti.

 La data de 31 iulie, in urma cercetarilor efectuate, politistii de la Postul de Politie Rodna l-au identificat pe un barbat de 54 de ani, din Rodna, banuit de comiterea unor furturi.

 Politistii au stabilit faptul ca, in intervalul 8-9 iulie a.c., barbatul ar fi patruns in curtea unei locuinte si ulterior in locuinta, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, in valoare de aproximativ 700 de lei.

 Prejudiciul a fost recuperat in totalitate, iar cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

 

0 comentarii1442 vizualizări01 august 2019
rss 2.0
rss 2.0