Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 19 Ianuarie 2020 - 2934 vizitatori azi
Actiuni pentru protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite.

La data de 1 august a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigarea a Criminalitatii Economice au actionat in vederea prevenirii si combaterii comertului ilicit, mai ales cu bunuri si produse agroalimentare si de origine animala. De asemenea, actiunile politistilor au vizat prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, a fraudelor vamale si la regimul produselor accizabile, dar si a fenomenului de schimb ilegal de valuta.

 In acest sens, politistii au efectuat verificari de specialitate pe raza orasului Nasaud, unde au fost verificate 20 de persoane fizice si juridice, iar ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare totala de 30.000 de lei, toate conform Legii 12/1990. Ca si masura complementara a fost confiscat numerar a sumei de 105 lei

 

 

Barbat cercetat pentru comiterea a 3 infractiuni la regimul rutier 

 La data de 2 august a.c., politistii Serviciului Rutier l-au depistat pe DN 17, in Unirea, pe un barbat de 30 de ani, din Livezile, in timp ce conducea un ATV care nu avea aplicate placute cu numar de inmatriculare sau inregistrare.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca autovehiculul nu este inmatriculat, iar conducatorul auto nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Barbatul de 30 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de aproape 0,70 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i s-au fost recoltat probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Politistii au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul neinmatriculat, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

 

0 comentarii1477 vizualizări02 august 2019
rss 2.0
rss 2.0