Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
CULTURA DE CANABIS DESCOPERITA IN BISTRITA-NASAUD.

La data de 6 august a.c., politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - B.T. Bistrita-Nasaud, au efectuat 3 perchezitii domiciliare, toate pe raza judetului, pentru documentarea activitatii infractionale a doua persoane banuite de trafic de droguri de risc.

 Din cercetaria rezultat faptul ca, in cursul acestui an, o femeie de 48 de ani, din Tureac, impreuna cu concubinul ei, un cetatean german in varsta de 61 de ani ar fi initiat o cultura outdoor de canabis.

 

 In urma perchezitiilor, a fost descoperita o cultura outdoor de canabis, constituita din 70 de plante in diferite stadii de dezvoltare si mai multe echipamente care constituiau un laborator indoor de crestere a plantelor de canabis.

 

 De asemenea, au fost descoperite si ridicate aproximativ 5 kg. de masa verde de canabis, aproximativ 20 de kg. de muguri de canabis, repartizate in 166 de caserole si 134 de pungi, 22.500 de euro si 2 cantare electronice de mare precizie. De asemenea, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor 3 laptopuri, 4 telefoane mobile, o tableta si 5 HDD.

 Cei doi sunt cercetati pentru trafic de droguri de risc, fiind retinuti pentru 24 de ore, iar in cursul acestei zile vor fi prezentati instantei, cu propunere de arestare preventiva.

 La activitati au participat politisti din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale si Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

0 comentarii2786 vizualizări07 august 2019




rss 2.0
rss 2.0