Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
ACTIUNI PREVENTIVE, PE RAZA JUDETULUI.

Actiunile din ultimele 24 de ore ale politistilor au vizat prevenirea si combaterea delictelor silvice, a evenimentelor rutiere, dar si prevenirea aparitiei pestei porcine africane. La data de 7 august a.c., in intervalul orar 04.00-12.00, politisti din cadrul Serviciului de Ordine Publica - Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice, impreuna cu lucratori din cadrul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Bistrita-Nasaud au organizat si desfasurat actiuni, pe Valea Bargaului, pentru prevenirea aparitiei pestei porcine africane. De asemenea, scopul acestor actiuni a fost si prevenirea si combaterea delictelor silvice si a evenimentelor rutiere.

 In cadrul actiunilor efectuate, au fost verificate 8 transporturi de material lemnos si au fost controlate peste 20 de autoturisme. Pentru neregulile constatate au  fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 6.000 lei si a fost confiscata cantitatea de 3,71 m.c. cherestea, in valoare de 2.364 lei.

 Totodata, in vederea asigurarii unui climat de siguranta rutiera in randul participantilor la trafic, politistii Serviciului Rutier, impreuna cu politistii de la formatiunile de profil din tot judetul au desfasurat actiuni pentru prevenirea si combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

 Astfel, ca urmare a neregulilor constatate ieri, in trafic, politistii au aplicat 145 de sanctiuni contraventionale, conform O.U.G.195/2002, privind circulatia pe drumurile publice, in valoare de peste 145.000 lei. Totodata, au fost retinute 21 permise de conducere si retrase 2 certificate de inmatriculare.

 

 

 

 

0 comentarii2765 vizualizări09 august 2019




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0