Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Bistritean retinut pentru 24 de ore pentru furt calificat.

La data de 22 august a.c., un bistritean, de 44 de ani, a sesizat Politia cu privire la faptul ca persoane necunoscute i-ar fi sustras, in noaptea de 21/22 august a.c., din locuinta situata in municipiul Bistrita, un ceas de mana si bijuterii, in valoare totala de aproximativ 5000 de lei.

In cursul aceleiasi zile, in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat un tanar, in varsta de 24 de ani, din Bistrita, banuit de comiterea furtului.

Acesta ar fi patruns in locuinta barbatului, de 44 de ani, prin escaladare, pe o fereastra deschisa si neasigurata, iar din interior ar fi sustras un ceas si mai multe bijuterii, cauzand un prejudiciu estimat la suma de 5000 de lei.

Fata de tanarul bistritean a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de punere in miscare a actiunii penale si arestare preventiva. 

Prejudiciul cauzat a fost recuperat in proportie de 80%.

Cercetarile sunt continuate, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, in vederea documentarii intregii activitati infractionale si a recuperarii in totalitate a prejudiciului.

 

Depistat de politisti avand asupra sa substante vegetale, susceptibile a avea efect psihotrop

 La data de 23 august a.c., un barbat, de 30 de ani, din Bistrita, in timp ce se afla pe o strada din municipiul Bistrita, in interiorul unui autoturism, parcat, a fost depistat de politistii Biroului de Ordine Publica avand asupra sa, in mana, un plic care continea substante vegetale, susceptibile a avea efect psihotrop, si o cutie in interiorul careia se afla o rola de foita.

Acestea au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala care a fost inaintat structurii competente.

 

Barbat cercetat pentru furt, banuit ca ar fi sustras un aparat foto dintr-o benzinarie

 La data de 22 august a.c., reprezentantul unei benzinarii, situate pe raza municipiului Bistrita, a sesizat Politia cu privire la faptul ca, in noaptea de 07/08 august a.c., un bistritean, in varsta de 36 ani, ar fi sustras un aparat foto, in valoare de 300 de lei, din incinta benzinariei, ulterior plecand de la fata locului.

Acesta a fost recunoscut de catre un angajat, la data de 22 august a.c., cand ar fi revenit la statia de carburant respectiva.

In cauza s-a intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.

 

In trafic, sub influenta bauturilor alcoolice

 La data de 22 august a.c., un barbat, in varsta de 52 de ani, din Corvinesti, in timp ce conducea un moped, pe drumul comunal din localitate, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a cazut pe carosabil.

Acesta a primit ingrijiri medicale la fata locului, insa a refuzat transportul la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita.

Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 1.00 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita pentru prelevarea de mostre biologice.

Cercetarile sunt continuate pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

***

La data de 23 august a.c., politisti din cadrul Politiei oras Beclean au depistat in trafic un barbat, in varsta de 42 de ani, din Agrisu de Jos, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 172, pe raza localitatii, fiind sub influenta alcoolului.

In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de peste 0,60 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul orasenesc Beclean, unde i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

 

La volan, desi avea permisul de conducere retinut

 La data de 22 august a.c., un barbat, in varsta de 42 de ani, din Lunca Ilvei, a fost depistat de politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz - Bai in timp ce conducea un autoturism, pe DJ 172D, pe raza comunei Lunca Ilvei, desi avea permisul de conducere retinut.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

A fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

 

0 comentarii2807 vizualizări23 august 2019




rss 2.0
rss 2.0