Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 28 Martie 2024 - 14587
Femeia de 46 de ani, din Tarlisua, disparuta de acasa in cursul lunii iulie a fost gasita in Austria.

In urma activitatilor investigative si a cautarilor efectuate de politistii Serviciului de Investigatii Criminale si cei ai Postului de Politie Tarlisua, a fost gasita femeia de 46 de ani, din Tarlisua, disparuta de la domiciliu din iulie a.c.

 Femeia a fost depistata de catre autoritatile austriece, in localitatea Peterskirchen, la data de 5 septembrie a.c. Politistii au anuntat familia si totodata, au revocat masura cautarii la nivel national si international.

Pentru gasirea femeii, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare, obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala - Inspectoratul General al Politiei Romane.

Va reamintim faptul ca la data de 16 iulie a.c., politistii de la Postul de Politie din Tarlisua au fost sesizati cu privire la faptul ca numita GAUREAN (PURJA) OTILIA, in varsta de 46 de ani, din Tarlisua a plecat voluntar de la domiciliu la data de 11 iulie a.c. si nu a mai revenit. Femeia a mai plecat si cu alte ocazii de acasa, insa pentru perioade mai scurte de timp.

 

 

                Un tanar de 18 ani, din Bistrita, a fost retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea mai multor fapte.

 La data de 5 septembrie a.c., un tanar de 18 de ani, din Bistrita, a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru savarsirea unor infractiuni.

 In fapt, in aceasta dimineata, acesta a fost prins in flagrant, de catre jandarmi, la scurt timp dupa ce, pe o strada din Bistrita, l-ar fi oprit pe un tanar de 17 ani, l-ar fi agresat si i-ar fi sustras o suma de bani.

 De asemenea, tot in cursul acestei dimineti, angajata unui fast-food din Bistrita a sesizat faptul ca, in timp era de serviciu, a servit tigari unor tineri, insa acestia au plecat fara sa achite contravaloarea lor, respectiv suma de 54 de lei.

 Politistii au intocmit dosar penal pentru abuz de incredere, iar in cadrul cercetarilor au stabilit faptul ca este vorba despre acelasi tanar de 18 ani. Acesta, impreuna cu altii doi, de 20, respectiv 29 de ani, toti din Bistrita, sunt banuiti de comiterea faptei.

 Cercetarile continua pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care au fost comise faptele.

 

 

          Sanctionat contraventional pentru nereguli la regimul silvic.

 La data de 5 septembrie a.c., in timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza localitatii Telciu, politisti din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au oprit pentru control o autoutilitara.

 In urma controlului efectuat , politistii au stabilit faptul ca soferul acesteia, un barbat de 29 de ani, din Sacel, judetul Maramures, transporta 2mc de material lemnos fara a detine documente legale de transport.

 Barbatul a fost sanctionat contraventional, iar materialul lemnos a fost ridicat in vederea confiscarii.

 

 

 

0 comentarii2772 vizualizări06 septembrie 2019




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0