Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 20 Septembrie 2020 - 12820 vizitatori azi
RETINUTI PENTRU CRUZIMI IMPOTRIVA ANIMALELOR.

Patru barbati, cu varste cuprinse intre 34-71 de ani, sunt cercetati de politisti, fiind banuiti de comiterea infractiunii de ranirea si schingiuirea animalelor. Doi dintre acestia se afla in Arestul IPJ BN, fiind retinuti de politisti pentru 24 de ore. In continuarea cercetarilor demarate ieri, in noaptea de 9/10 septembrie a.c., politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au dispus retinerea pentru 24 de ore a doi barbati de 34, respectiv 38 de ani, ambii din Romuli, cercetati pentru comiterea infractiunii de ranirea si schingiuirea animalelor, fapta prevazuta de Legea 205/2004 privind protectia animalelor.

 De asemenea, fata de alti doi barbati, ambii de 71 de ani, din localitatile Romuli si Cosbuc, a fost dispusa efectuarea in continuare a urmaririi penale, fiind cercetati pentru aceeasi infractiune.

 In fapt, cei patru barbati sunt banuiti ca, la data de 7 septembrie a.c. ar fi ranit si schingiuit un cal care, cu ocazia cercetarilor efectuate, a fost gasit decedat intr-o padure de pe raza localitatii Romuli, existand suspiciunea ca urma sa fie folosit in scop de braconaj. Totodata, in urma controlului autoturismului unui barbat de 71 de ani, din Romuli, paznic de vanatoare, politistii au descoperit o arma letala cu destinatia vanatoare, neinscrisa in ordinul de serviciu al acestuia, fiind astfel extinse cercetarile si pentru comiterea infractiunii de nerespectarea regimului armelor si al munitiilor.

 De asemenea, politistii au demarat cercetarile pentru comiterea infractiunilor de amenintare si razbunare pentru sprijinul acordat justitiei, intrucat, dupa conducerea persoanelor implicate la sediul Politiei, un apropiat al uneia dintre acestea i-ar fi amenintat pe cei doi barbati care au filmat si transmis in mediul on-line imaginile.

 Cercetarile sunt efectuate de catre politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase si cei ai Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud, in vederea lamuririi cauzei sub toate aspectele.

 

 

0 comentarii2254 vizualizări10 septembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0