Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 06 August 2020 - 19530 vizitatori azi
DARUIM VIATA! DONAM SANGE!

25 de politisti din Beclean si sectiile arondate s-au alaturat campaniei initiate de Centrul de Transfuzii Sanguine Bistrita si au donat astazi sange. Constienti fiind de nevoia de sange existenta in fiecare zi in unitatile medicale din Romania, donarea de sange a fost mereu incurajata si in repetate randuri actiunile de acest gen au fost sprijinite de politistii din Bistrita-Nasaud, care au fost alaturi de semenii lor, aflati in suferinta.

 Astfel, politistii din cadrul Politiei Orasului Beclean, Sectiei 4 Politie Rurala si cei ai Sectiei 5 Politie Rurala Petru-Rares au profitat de faptul ca cei de la Centrul de Transfuzii Sanguine Bistrita au fost prezenti in Beclean si s-au alaturat campaniei initiate de acestia.

 Asadar, astazi, 18 septembrie a.c., seful Politiei Orasului Beclean, cel al Sectiei 4 Politie Rurala, impreuna cu inca 23 de politisti au donat sange pentru persoanele care au nevoie.Totodata, politistii au donat tichetele primite, acestea urmand a fi daruite unor persoane nevoiase.

 Prin aceasta activitate de solidaritate, politistii si-au propus sa incurajeze si cetatenii sa se alature acestui demers, pentru a ajuta la salvarea de vieti.

  

SI VOI VA PUTETI IMPLICA IN SALVAREA UNEI VIETI! 

 DARUITI VIATA! DONATI SANGE!

.


       Actiuni ale politistilor Serviciului de Investigatii Criminale, desfasurate ieri.

 La data de 17 septembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis la data de 16 septembrie a.c., de catre Judecatoria Beclean impotriva unui barbat de 37 de ani, din Reteag.

 Acesta este condamnat la 3 ani  inchisoare  pentru comiterea infractiunii de proxenetism si a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

          Doi tineri banuiti de comiterea unei talharii au fost depistati de politistii Biroului de Ordine Publica la scurt timp dupa comiterea faptei.

 In seara de 17 septembrie, in jurul orei 23.20, un tanar de 17 ani, din Zagra, a sesizat faptul ca, in timp ce se afla in apropierea unui magazin din Bistrita, doi tineri s-au apropiat de el, l-au amenintat si agresat, i-au sustras o suma de bani, dupa care au plecat de la fata locului.

 Un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publica a ajuns de urgenta la fata locului, unde, la scurt timp, in urma verificarilor efectuate in zona au depistat doi tineri, banuiti de comiterea faptei. Cei doi, o tanara de 19 ani si un tanar de 21 de ani, ambii din Bistrita, au fost condusi la sediul Politiei pentru audieri.

 S-a intocmit dosar penal pentru talharie, iar cercetarile sunt continuate de catre Politia Municipiului Bistrita, in vederea stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.

 

 

          IN ATENTIA DETINATORILOR DE ARME!

 Nedepunerea unei arme detinute in baza permisului, in termen de 10 zile de la expirarea valabilitatii acestuia, constituie infractiune.

 La data de17 septembrie a.c., politistii din cadrul Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase s-au sesizat din oficiu si au intocmit dosar penal in cadrul caruia efectueaza cercetari pentru infractiunea de nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

 In fapt, un barbat de 48 de ani, din Tureac, nu a respectat obligatiile ce revin detinatorilor de arme si nu a depus cele doua arme letale de vanatoare, detinute in baza permisului de arma, in termen de 10 zile de la expirarea valabilitatii permisului de arma.

 Permisul de arma emis a fost valabil pana la in luna octombrie 2018. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

 

                 Cercetari efectuate de politistii din Bistrita pentru stabilirea imprejurarilor in care o femeie a decedat.

 La data de 17 septembrie a.c., in jurul orei 17.39, politistii au fost sesizati de catre un barbat din Gorj cu privire la faptul ca nu mai stie nimic de sora sa. Femeia, in varsta de 61 de ani, locuia in Bistrita si nu a mai putut lua legatura cu ea din data de 14 septembrie a.c..

 Politistii din Bistrita impreuna cu pompieri au patruns in locuinta indicata de barbat, unde au gasit-o pe femeie. Din pacate, aceasta era decedata.

 Ca urmare a primelor verificari nu au fost constatate urme de violenta. Cadavrul a fost transportat la Sectia Prosectura pentru efectuarea necropsiei si stabilirii exacte a cauzei decesului. Cercetarile sunt continuate de catre Politia Municipiului Bistrita.

 


 

 

 

 

 

0 comentarii2002 vizualizări18 septembrie 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0