Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 12 Iulie 2020 - 10986 vizitatori azi
Retinut de politistii din Beclean pentru 24 de ore, banuit de comiterea unui furt din locuinta.

La data de 23 octombrie a.c., in urma cercetarilor si investigatiilor efectuate de catre politistii Compartimentului de Investigatii Criminale din Beclean, a fost identificat si retinut pentru 24 de ore un barbat de 34 de ani, din Gherla, banuit de comiterea unui furt din locuinta.

 In urma investigatiilor efectuate, politistii din Beclean au stabilit faptul ca, la data de 3 iunie 2019, acesta ar fi sustras din locuinta unei femei din Beclean bijuterii si bunuri, in valoare de aproximativ 5000 de euro.

 Cercetarile continua in cadrul dosarului penal intocmit, iar in cursul acestei zile va fi prezentat magistratilor, cu propunere de luare a unei masuri preventive.

 

          Politistii din Sieu Magherus au identificat un tanar din Cosbuc, banuit ca ar fi sustras doi cai. Prejudiciul a fost recuperat.

 La data de 23 octombrie 2019, politistii au fost sesizati de catre un barbat de 63 de ani, din localitatea Podirei, despre faptul ca in noaptea de 21/22 octombrie i-au fost sustrasi doi cai, lasati nesupravegheati, in extravilanul localitatii de domiciliu. Animalele aveau microcipuri, iar valoarea acestora este de aproximativ 7000 de lei.

Politistii Postului de Politie Sieu-Magherus au demarat cercetarile in cadrul unui dosar penal, intocmit pentru infractiunea de furt calificat, iar in cursul aceleiasi zile, ca urmare a investigatiilor efectuate, au identificat un tanar de 19 ani, din Cosbuc, banuit de comiterea faptei. Cei doi cai au fost gasiti la domiciliul tanarului si au fost inapoiati pagubitului.

Cercetarile continua pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.

 

          Doi barbati, condamnati la inchisoare, incarcerati de politisti in Penitenciarul Bistrita.

La data de 23 octombrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare doua mandate de executare a pedepsei inchisorii, ambele emise de catre Judecatoria Nasaud.

Astfel, au fost incarcerati in Penitenciarul Bistrita un barbat de 52 de ani, din Parva, condamnat la 3 ani, 4 luni si 10 zile de inchisoare pentru comiterea de infractiuni la regimul circulatiei, respectiv un tanar de 25 de ani, din Tarpiu, condamnat la 180 de zile de inchisoare pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

 

          Actiuni preventive, pe raza orasului Beclean si Sectiei 4.

 La data de 23 octombrie a.c., in cadrul unor actiuni preventive desfasurate, politistii din Beclean si cei ai Sectiei 4 Politie Rurala au constatat si sanctionat mai multe nereguli. Astfel, au fost verificate in trafic 20 de persoane, iar 3 dintre acestea au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative in toate cazurile.

Ca urmare a actiunii, au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 7.890lei, dintre care 18 ca urmare a nerespectarii prevederilor O.U.G. 195/2002 si 2 pentru nerespectarea Legii 61/1991. 

Urmarit si blocat in trafic de politisti, s-a ales cu dosar penal.

 La data de 23 octombrie a.c., in cadrul activitatilor de monitorizare a traficului rutier, politistii din Sangeorz-Bai au efectuat semnale de oprire in vederea controlului, unui autoturism condus de un barbat, pe raza comunei Rodna. Acesta nu a oprit la semnalele politistilor, fiind urmarit si blocat in trafic de catre echipajul de la rutiera, dupa aproximativ 2 km.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca soferul, un barbat de 48 de ani, din Rodna, nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule si au intocmit dosar penal.

 

 

               Conducea o autoutilitara, desi are dreptul de a conduce suspendat.

 La data de 23 octombrie a.c., in cadrul unor actiuni de monitorizare a traficului rutier,  politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares l-au oprit in trafic, pentru control, pe un barbat de 27 de ani, din  Prundu Bargaului, in timp ce conducea un ansamblu format dintr-o autoutilitara si o semiremorca, pe DN 17.

 Politistii l-au depistat pe raza localitatii Ciceu Mihaiesti, iar in urma verificarilor efectuate, au constatat faptul ca acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat din luna ianuarie 2019. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru conducere fara permis.

 

               Doi minori disparuti, depistati de politisti pe raza municipiului Bistrita.

 La data de 23 octombrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale, impreuna cu politisti din cadrul Politiei Municipiului Bistrita au desfasurat actiuni pentru depistarea unor persoane disparute.

 Actiunile au fost desfasurate pe raza municipiului, ocazie cu care au fost depistati doi minori, o fata si un baiat, ambii de 13 ani, plecati din centre de protectie a copilului din Beclean si Bistrita. Cei doi au fost incredintati ingrijitorilor, iar politistii au revocat masura cautarii lor.

 

 

 

0 comentarii1799 vizualizări24 octombrie 2019
rss 2.0
rss 2.0