Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
ACTIUNI LA BLOCURILE SOCIALE DIN VIISOARA.

Aproape 50 de politisti, jandarmi, politisti locali si inspectori din cadrul Primariei Bistrita au verificat ieri, 31 octombrie, peste 130 de persoane, depistate in zona blocurilor sociale din Viisoara.

 Actiunile au urmarit asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica, precum si respectarea normelor in vigoare privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale persoanelor care locuiesc in zona respectiva.

 Astfel, 136 de persoane care locuiesc la blocurile sociale din Viisoara au fost legitimate si verificate, 7 dintre acestea fiind conduse la sediul Politiei pentru clarificarea unor proceduri judiciare. Totodata, politistii au efectuat verificari si cu privire la respectarea obligatiilor impuse unor persoane aflate sub control judiciar si pentru depistarea unor persoane disparute.

 Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate doua sanctiuni contraventionale pentru incalcarea prevederilor privind OUG 97/2005 si alte doua pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991.

 

 

0 comentarii2793 vizualizări01 noiembrie 2019




rss 2.0
rss 2.0