Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 04 Iulie 2020 - 11238 vizitatori azi
Nu incredintati autovehicule unei persoane care nu detine permis! Riscati dosar penal!

La data de 31 octombrie a.c., politistii l-au depistat pe un tanar de 26 de ani, din   Livezile, in timp ce conducea un autoturism, desi nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 In urma verificarilor, politistii au stabilit faptul ca autovehiculul apartine concubinei barbatului, o femeie de 27 de ani, din Nasaud.

 Ca urmare a celor constatate, a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si incredintarea spre conducere a unui vehicul pentru care este necesar permis de conducere de catre o persona unei alte persoane care nu poseda permis de conducere.

 

          Ordine de protectie provizorii, emise de politisti.

 La data de 31 octombrie a.c., o femeie de 71 de ani, din Bistrita Bargaului, a alertat politistii Sectiei 2 cu privire la faptul ca, in timp ce se afla in locuinta sa, a fost agresata de catre ginerele sau, un barbat de 49 de ani, din localitate.

 Ca urmare a intocmirii formularului de evaluare a riscului, s-a emis un ordin de protectie provizoriu si s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de violenta in familie.

 La aceeasi data, politistii Sectiei 5 au fost sesizati de catre o femeie de 44 de ani, din Reteag, despre faptul ca ginerele sau, un tanar de 29 de ani, din localitate a venit la domiciliul acesteia, unde i-a adresat amenintari cu acte de violenta.

 Dupa completarea formularului de evaluare a riscului, politistii au emis ordin de protectie provizoriu si au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de amenintarea. 

 

                    Doi tineri din Sieu Sfantu, banuiti de furt.

 La data de 31 octombrie a.c., o femeie din Ilva Mica a sesizat faptul ca, din locuinta vecinului sau, plecat la munca in strainatate, au fost sustrase bunuri.

 Din primele cercetari, efectuate la fata locului, a reiesit faptul ca in perioada 21-31 octombrie 2019, doi tineri din localitatea Sieu Sfantu ar fi patruns in locuinta barbatului din Ilva Mica, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, in valoare de circa 10.000 lei.

 Cercetarile se efectueaza de catre politistii din cadrul  Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

 

 

0 comentarii1918 vizualizări02 noiembrie 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0