Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Tanar cercetat pentru infractiuni la regimul rutier.

La data de 1 noiembrie a.c., in municipiul Bistrita a avut loc un accident rutier soldat, din fericire, doar cu avarii.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca la volanul masinii se afla o femeie de 30 de ani, din Bistrita, care nu detinea permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. Aceasta, fiind insotita de proprietarul autoturismului, pasager, si in timp ce conducea masina pe o strada din Bistrita, a pierdut controlul directiei de deplasare si a acrosat un gard metalic, distrugandu-l pe o distanta de aproximativ 5 metri. 

Politistii au intocmit dosar penal si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si incredintarea spre conducere a unui vehicul pentru care este necesar  permis de conducere de catre o persoana  unei  alte persoane care nu poseda permis de conducere.

 

 

          Dosar penal pentru furt.

 La data de 2 noiembrie a.c., politistii Biroului de Ordine Publica au fost alertati de agentii unei firme de paza, despre faptul ca s-a declansat alarma unui magazin din Bistrita.

 La fata locului au ajuns de urgenta politistii, care au constatat faptul ca unul dintre geamurile magazinului este spart, iar in urma verificarilor, in interiorul magazinului l-au depistat pe un barbat de 55 de ani, din Bistrita. Asupra lui au fost gasite mai multe pachete de tigari si o sticla cu bautura.

 Barbatul a fost condus la sediul Politiei, iar prejudiciul a fost recuperat in totalitate. In continuare se efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal de furt.

 

               Tanar cercetat pentru infractiuni la regimul rutier.

 La data de 3 noiembrie a.c., in jurul orei 02.40, politistii Biroului Rutier l-au depistat pe un tanar de 19 ani, din Cetate, in timp ce conducea un autoturism, desi nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca numarul de inmatriculare aplicat este atribuit altui autoturism. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Cercetarile continua de Biroul Rutier, fiind intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere, conducerea unui vehicul neinmatriculat si conducerea unui vehicul cu numere false.

 

          La volan, sub influenta alcoolului.

 La data de 2 noiembrie a.c., politistii din Beclean l-au depistat pe un barbat de 39 de ani, din Caianu Mic, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 171, pe raza localitatii de domiciliu, desi se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

 Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur in aerul expirat si i s-au recoltat doua mostre biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetarile continua de Politia orasului Beclean, fiind intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

 La aceeasi data, politistii din Nasaud l-au depistat pe un barbat de 52 de ani, din Nimigea de Jos, in timp ce conducea un autoturism pe drumul judetean 173B, pe directia de deplasare Mintiu-Nimigea de Jos, desi se afla sub influenta bauturilor alcoolice. In urma testarii cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0,62 mg/l alcool pur in aerul expirat si i-au fost prelevate doua mostre de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile continua de Politia Orasului Nasaud, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

 De asemenea, la data de 3 octombrie a.c., politistii din Beclean l-au depistat pe un tanar de 22 de ani, din Agrisu de Jos, in timp ce conducea un autoturism pe drumul national 17, pe raza orasului Beclean. Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar ulterior a fost condus la spital, unde i s-au recoltat doua mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Politistii au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

0 comentarii2737 vizualizări04 noiembrie 2019




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0