Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Depistat de politisti cu peste 0.80 mg/l alcool pur in aerul expirat.

UPDATE: Fata de tanarul din Teaca, retinut pentru 24 de ore pentru furt calificat si distrugere, a fost dispusa masura preventiva a controlului judiciar.  La data de 27 noiembrie a.c., prin ordonanta emisa de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita s-a dispus luarea masurii preventive a controlului judiciar, pe o perioada de 60 de zile, fata de tanarul, de 27 de ani, din comuna Josenii Bargaului, cercetat pentru comiterea infractiunilor de furt calificat si distrugere.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului Supravegheri Judiciare si ai Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului.

 

 

     Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politistii bistriteni

 La data de 27 noiembrie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Beclean impotriva unui bistritean, in varsta de 25 de ani.

 Acesta a fost condamnat la 2 ani si 4 luni inchisoare pentru comiterea infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, conducerea unui vehicul neinmatriculat si conducerea unui vehicul cu numar fals de inmatriculare, iar in prezent este incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

Retinut pentru 24 de ore pentru furt calificat

 La data de 27 noiembrie a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au identificat un barbat, in varsta de 30 de ani, din comuna Teaca, banuit de comiterea infractiunii de furt calificat.  

 In fapt, acesta este banuit ca in perioada 08-11 noiembrie a.c., ar fi sustras aproximativ 100 de litri de combustibil dintr-un rezervor din plastic cu o capacitate de stocare mare, care se afla in interiorul unei autoutilitare parcata pe raza localitatii Viile Tecii, apartinand unui barbat, in varsta de 30 de ani, din municipiul Oradea.

 Fata de barbat a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de luare a masurii arestului preventiv pentru o perioada de 30 de zile.

 

Depistat de politisti cu peste 0.80 mg/l alcool pur in aerul expirat

 La data de 27 noiembrie a.c., politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta au depistat in trafic un barbat, in varsta de 38 de ani, din comuna Galatii Bistritei, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 154D,  pe raza localitatii Brateni, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

 Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0.80 mg/l alcool pur in aerul expirat, astfel ca a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita pentru a-i fi recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

.

 

Prin ordinul M.A.I. nr.  II/2063/27.11.2019, semnat de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a fost aprobata propunerea sefului Politiei Romane, chestorul de politie Liviu Vasilescu, de numire a colonelului (r) Dan Antonescu in functia de consilier al Inspectorului General al IGPR.

 Decizia a fost motivata de experienta si profesionalismul demonstrate pe timpul desfasurarii activitatii de aproape 23 de ani, ca politist operativ, in structurile M.A.I., dintre care 17 la Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei.         

 

0 comentarii2730 vizualizări28 noiembrie 2019




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0