Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 20 Septembrie 2020 - 12546 vizitatori azi
SEDINTA FESTIVA ORGANIZATA LA SEDIUL INSPECTORATULUI DE POLITIE JUDETEAN BN.

Ziua Nationala a Romaniei a fost marcata in 29 noiembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud, in cadrul unei sedinte festive. Sedinta a debutat solemn, cu intonarea Imnului National al Romaniei.

 In cadrul festivitatii a fost prezentat mesajul de felicitare al inspectorului sef al I.P.J. Bistrita Nasaud, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei.

Sedinta festiva a continuat cu prezentarea dispozitiilor de avansare in gradul profesional urmator, inaintea indeplinirii stagiului minim, a 13 politisti, din care 6 ofiteri si 7 agenti, fiind apreciati pentru modul in care au inteles sa-si indeplineasca atributiile profesionale si mai ales pentru o conduita morala desavarsita.

In semn de recunostinta si rasplata pentru meritele exceptionale obtinute in activitatea profesionala, alti 15 politisti din cadrul inspectoratului au primit multumiri scrise din partea conducerii inspectoratului, iar politistii carora le-au incetat raporturile de serviciu cu unitatea, cu drept la pensie, in cursul acestui an, au primit diplome de multumire pentru intreaga activitate desfasurata si modul profesionist de executare a sarcinilor de serviciu.   

Conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud si-a exprimat aprecierile si multumirile fata de munca si reusitele politistilor bistriteni si le-a transmis atat lor, cat si familiilor acestora "La multi ani cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei!"

 

La multi ani, Romania!

La multi ani, tuturor romanilor!

 

0 comentarii2471 vizualizări30 noiembrie 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0