Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 26 Februarie 2020 - 8666 vizitatori azi
L-ATI VAZUT? Update.

Politistii din Bistrita-Nasaud, impreuna cu pompieri si jandarmi cauta un barbat de 73 de ani, din Rebrisoara care a plecat voluntar azi-noapte de acasa si nu s-a mai intors.

 Persoanele care pot furniza orice informatii despre persoana disparuta sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze gratuit numarul unic de urgenta 112!

 Barbatul are 1,70-1,75 m. inaltime, constitutie atletica, aproximativ 70 de kg, fata ovala, par saten-grizonat si ochii caprui.

 La data plecarii era imbracat cu pantaloni de culoare maro, o haina de culoare albastra, cizme din cauciuc de culoare neagra si pe cap purta un fes de culoare albastra.

 Persoanele care pot furniza orice informatii despre persoana disparuta, sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze gratuit numarul unic de urgenta 112!

 

.

 

Update - barbatul a fost gasit in viata si a fost preluat de un echipaj medical. 

0 comentarii1239 vizualizări16 ianuarie 2020
rss 2.0
rss 2.0